Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Νόβα: "Μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση"

"Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπους σε συνθήκες εργασίας"

13 Φεβρουαρίου 2021 15:30
Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Νόβα:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο από διάφορους ηθοποιούς σχετικά με άσεμνες πράξεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε την κατάσταση που είναι ο πελάτης του αλλά και τα σχόλια που γίνονται για εκείνον.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Νόβα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τα πρώτα βήματα της καριέρας της όπου και είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση δύο φορές.

Έκανε μεγάλη αποκάλυψη η Τζούλια Νόβα.

Τζούλια Νόβα: Η σοκαριστική αποκάλυψη της

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στην καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης της έχουν τύχει δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η παρουσιάστρια, η οποία πλέον έχει κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για το θέατρο και εξήγησε πως κάποτε κάποιος της είπε πως αν θέλει να κάνει τη δική της εκπομπή θα πρέπει να βρει έναν χορηγό.

Η Τζούλια Νόβα έκανε μεγάλη αποκάλυψη.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Ναι, μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά ήταν διακριτική, ενώ στην άλλη περίπτωση μου είπε “για να κάνεις κάτι σε αυτή την δουλειά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, δυστυχώς πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα”. Μου είπε “ίσως να βρεις και έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή, αλλιώς καμία δεν παίρνει εκπομπή”» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι σε έναν εργασιακό χώρο, επειδή ήταν η πιο μικρή, της φέρονταν και της μιλούσαν με άσχημο τρόπο.

«Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπους σε συνθήκες εργασίας. Δεχόμουν κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικό πόλεμο. Όποτε συνέβαινε κάτι, έριχναν όλες τις ευθύνες σε εμένα. Ήμουν η μικρότερη στο περιβάλλον εκείνο. Όταν υπήρχαν καθυστερήσεις, μου μιλούσαν σε πολύ υψηλούς τόνους και μου έλεγαν “μη ξαναγίνει”, αλλά μου το έλεγαν με άσχημο τρόπο και φωνές. Με ουρλιαχτά, μου φώναζαν.

Στην αρχή ήμουν διστακτική να φωνάξω κι εγώ, γιατί δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι είμαι συνεπής. Στη συνέχεια, δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να μιλάω πιο άσχημα και μετά σταμάτησαν. Δυστυχώς, στον χώρο μας, για να μπορείς να έχεις μια ωραία συνεργασία, πρέπει με τον τρόπο σου να επιβληθείς. Αν δείξεις πιο αδύναμος, δυστυχώς σε καβαλάνε» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share