Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ξεσπά" ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη: "Οι αντιδράσεις έρχονται από..." (video)

Σε δύσκολη κατάσταση ο ηθοποιός

13 Φεβρουαρίου 2021 14:54

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν μιλήσει για όσα τους έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εξομολόγηση του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στο Open και στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται ο ηθοποιός.

Δημήτρης Λιγνάδης: Τα σχόλια του δικηγόρου

Ειδικότερα ο κ. Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου (13/2) για τις αφίσες με τον πρόσωπο του πελάτη του που έχουν αναρτηθεί στο κέντρο της Αθήνας και δήλωσε ότι θεωρεί πως πρόκειται για άστοχα σχόλια.

Επίσης, επανέλαβε πως μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του πελάτη του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους οποιαδήποτε κλήση από τις Αρχές για οποιαδήποτε καταγγελία.

Σε ερώτηση για τις αφίσες που αναρτήθηκαν σε σημεία της Αθήνας ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Έχουμε λάβει γνώση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από πληροφορίες φίλων και οι εικόνες από τις αφίσες έχουν αποτυπωθεί στα ΜΜΕ. Θεωρώ ότι είναι απότοκο του κλίματος αυτών των ημερών. Οι αντιδράσεις έρχονται από όλη αυτή την παραφιλολογία και τις αβάσιμες πληροφορίες που έχουν διακινηθεί. Ο πελάτης μου θεωρεί ότι είναι άστοχα υπερβολικά σχόλια σε σχέση με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες».

Σε ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά ο δικηγόρος απάντησε: «Θα επανέλθουμε σε αυτό στο μέλλον. Ένας χρήστης που υπερβάλει και νομίζει ότι έχει καταλάβει και έχει κάνει ένα σχόλιο δεν είναι το ίδιο με αυτόν που οργανωμένα συκοφαντεί. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας οποιαδήποτε κλήση είτε από την εισαγγελία είτε κάποιο εξώδικο, κάποια αγωγή ή από τα όργανα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Δεν μπορώ να προδικάσω πώς θα λειτουργήσει η εισαγγελία. Ο πελάτης μου φωνάζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών και των συναδέλφων του για να δώσει εξηγήσεις αν χρειάζεται.

Το περιστατικό το οποίο διακινείται το έχει αρνηθεί κατηγορηματικά. Είναι ένας άνθρωπος που βάλλεται πανταχόθεν με αθέμιτες και συκοφαντικές καταγγελίες. Δεν είναι χαρούμενος, αλλά έχει καθαρό μυαλό, οργανωμένη σκέψη, οργανωμένο λόγο και προετοιμάζει τις κινήσεις του. Αν κληθεί να δώσει στις αρχές ή στους συναδέλφους του εξηγήσεις ο κύριος Λιγνάδης θα σπεύσει, δεν θα πάει απλώς.

Στη φήμη ότι έχει φύγει εκτός Ελλάδος λέω "όχι" με θαυμαστικό σαν της 28ης Οκτωβρίου. Ούτε καν από τα όρια του δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει» είπε ο κ. Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Σχολιάζοντας η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι όταν γίνει κάποια καταγγελία αυτή δεν κοινοποιείται απαραιτήτως στον δικηγόρο του φερόμενου ως θύτη, παρά μόνο όταν η υπόθεση πάρει τη δικαστική οδό και όταν το αποφασίσει η εισαγγελία.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share