Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό από νεαρή κοπέλα (Video)

Από ότι φαίνεται, η καταγγελία της Αραβή ήταν μόνο η αρχή...

11 Φεβρουαρίου 2021 10:56
Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό από νεαρή κοπέλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παύλος Χαϊκάλης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τις καταγγελίες γύρω από το πρόσωπο του ηθοποιού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του Open στα γραφεία του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατατίθεται νέα καταγγελία, από κοπέλα ηθοποιό. Από ότι φαίνεται, η καταγγελία της Αραβή ήταν μόνο η αρχή.

Αναλυτικά το βίντεο με το ρεπορτάζ για τον Παύλο Χαϊκάλη:

Παύλος Χαϊκάλης: "Σταυρώνομαι από τα μέσα. Δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα!"

O ταλαντούχος ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μετά τη δημόσια συγγνώμη του στην Ηλιάνα Αραβή, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ξέσπασε για όλα όσα λέγονται στα μέσα! Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα.

Τι είπε ο ηθοποιός;

«Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινίσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο.

Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο, ή ότι ουσιαστικά, λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος, εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση.

Ακούστε με, εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία, αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη, τι έκανα;"

Παύλος Χαϊκάλης: Το σχόλιο για την αιχμηρή ανάρτηση της Ακρίτα

«Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα, που την ξέρω τόσα χρόνια, που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω ακόμη παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πως να φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής. Δεν με καταλαβαίνετε. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη, ούτε αυτό έγινε κατανοητό. Δεν έγινα κατανοητός, δεν πειράζει», σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share