Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης: Στο ΣΕΗ κατέφυγε η Ηλιάνα Αραβή κατά του ηθοποιού (video)

Προχωράει την υπόθεση με γρήγορους ρυθμούς η ηθοποιός

9 Φεβρουαρίου 2021 14:43
Παύλος Χαϊκάλης: Στο ΣΕΗ κατέφυγε η Ηλιάνα Αραβή κατά του ηθοποιού (video)

Παύλος Χαϊκάλης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί βγάζουν στο φως της δημοσιότητας τα περιστατικά που έχουν συμβεί σε εκείνους, στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός Αναστασία Γκολεμά προχώρησε σε μια νέα καταγγελία κατά ενός ηθοποιού - σκηνοθέτη για άσεμνες πράξεις που είχαν γίνει.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή καταφεύγει στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με τις καταγγελίες που του έχει κάνει.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Παύλος Χαϊκάλης: Η κίνηση της Ηλιάνας Αραβή

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Αραβή κατήγγειλε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη. Ένα 24ωρο μετά, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε στην ίδια εκπομπή και ζήτησε συγγνώμη από την ηθοποιό, εξηγώντας ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Πριν από λίγη ώρα, η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου στο «T-Live» έφερε στο φως της δημοσιότητας την επίσημη καταγγελία που κατέθεσε η Ηλιάνα Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα, τον καταγγέλλει για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και εξηγεί ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «50-50». Αργότερα, ο ηθοποιός τής τηλεφώνησε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου και ζητώντας της να συμμετάσχει στο διάλογο.

«Ούσα σοκαρισμένη, προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς», επισημαίνεται στο κείμενο.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός εαυτού η Έλντα Πανοπούλου με τον Παύλο Χαϊκάλη: «Αν δάσκαλος της σχολής μου παρενοχλούσε φοιτητές, ίσως και...»

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι υποθέσεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου αρκετοί ηθοποιοί έχουν πει για τις άσχημες περιπτώσεις στο παρελθόν τους.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του τόνισε ότι, αν ανοίξει η υπόθεση «τραγούδι», τότε θα βγουν πολλά στη φόρα και για πολλούς.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου σε δηλώσεις της μίλησε για όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με την ηθοποιό που του έκανε την καταγγελία.

Τα είπε όλα η γνωστή ηθοποιός.

Καταγγελίες: Τα σχόλια της Έλντας Πανοπούλου

Ειδικότερα, η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live», με αφορμή τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη, ότι υπήρξε ερωτευμένος με την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, όταν εκείνη φοιτούσε στη σχολή που δίδασκε ο γνωστός ηθοποιός. Η Έλντα Πανοπούλου, ούσα ιδιοκτήτρια Δραματικής Σχολής, τοποθετήθηκε στο θέμα, αναφέροντας ότι θα προχωρούσε ακόμα και σε χειροδικία, αν κάποιος δίδασκε στη σχολή της και παρενοχλούσε φοιτητές.

«Αν στη δική μου αντίληψη είχε υποπέσει, σε οποιονδήποτε χρόνο, ότι κάποιος δάσκαλος της σχολής μου πραγματοποιεί αυτό το παράπτωμα, όχι απλώς να πλησιάσει, με έναν τέτοιο τρόπο σαν αυτά που ακούμε να περιγράφονται από τις συναδέλφους μου, τις άξιες συναδέλφους μου, όχι απλώς να είχε πλησιάσει ένα παιδί με τέτοια…

Η πρόθεση στο μυαλό του να υπήρχε, να είστε σίγουροι ότι θα την είχα διαγνώσει, και όχι απλώς θα τον είχα απομακρύνει, αλλά θα τον είχα… Θα είχα ίσως και χειροδικήσει απέναντί του, πράγμα που δεν συνηθίζω στη ζωή μου, γιατί απεχθάνομαι τη βία», ήταν τα λόγια της Έλντας Παναγοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share