Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης: "Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου!"

Τα σχόλια δικά σας!

7 Φεβρουαρίου 2021 11:19
Παύλος Χαϊκάλης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Χαϊκάλης "έσπασε" τη σιωπή του και απάντησε ανοιχτά στις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού, Ηλιάνας Αραβή, πως δηλαδή την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, αναγνώρισε πως μιλάει για εκείνον, παρόλο που η ίδια δεν ανέφερε το όνομα του, με αποτέλεσμα να θέλει να πάρει θέση.

Η καταγγελία της Αραβή

"Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες” είπε στην εκπομπή η Ηλιάνα. Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό.

Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ.

Ηλιάνα Αραβή καταγγελία

Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες".

Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντηση στις καταγγελίες

"Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; Το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της" είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: "Είπα στη συνέντευξή μου στο Mega ότι αυτά είναι γνωστά στο θέατρο. Εννοώ παλιά, ηθοποιούς που χαστούκιζαν ηθοποιούς. Για ηθοποιούς που ξεφτίλιζαν την προσωπικότητα ηθοποιών. Όταν υπάρξει μια πράξη κατάχρησης εξουσίας, τον διώχνει από τη δουλειά γιατί δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του".

"Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν.

Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά.

Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου" είπε μεταξύ άλλων για την καταγγελία.

"Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης" κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share