Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επέστρεψε ο Κρατερός Κατσούλης: "Είμαι καλά ήταν προληπτικό"

Εξήγησε το λόγο για τον οποίο έλειπε από την εκπομπή!

11 Φεβρουαρίου 2021 10:02
Επέστρεψε ο Κρατερός Κατσούλης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Πέμπτης 11/02, ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε "Στη φωλιά των ΚουΚου" και εξήγησε, ότι αναγκάστηκε να λείψε προληπτικά από την εκπομπή, καθώς αυτό προστάζει το πρωτόκολλο.

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Καραβάτου είχε ενημερώσει εδώ και μέρες πως ο σύζυγός της θα αναγκαστεί να μπει σε προληπτική καραντίνα λόγω του κρούσματος που εντοπίστηκε στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1. Σήμερα, ωστόσο, ο παρουσιαστής γύρισε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες.

Τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη

"Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με τους αγαπημένους του…Είμαι καλά ήταν προληπτικό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι που έπρεπε όλοι οι άνθρωποι του YFSF να είμαστε εκτός. Επιστρέφουμε όλοι στη θέση μας.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε 1800 και αυξανόμαστε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει για όλες αυτές τις καταγγελίες, για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, όλοι αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Προσωπικά έχει τοποθετηθεί ο καθένας μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς… Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μιλήσουμε" ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: «Είμαστε εδώ και βλέπουμε τι συμβαίνει»

Ο Κρατερός Κατσούλης πριν από λίγο καιρό θέλησε να αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες από τις ηθοποιούς και ξεκαθάρισε πως παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν κα σύντομα θα λάβει δράση. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής απάντησε με το δικό του τρόπο κα εξήγησε πως οργανώνει κάτι πολύ μεγάλο.

"Φυσικά και είμαστε εδώ, φυσικά και γνωρίζουμε και βλέπουμε και ακούμε τι συμβαίνει. Και για του λόγου το αληθές ως ηθοποιοί έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συναδέλφων που είναι μια ομάδα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συμπαράστασης σε όποιον ή όποια έχει ασκηθεί, έχει γίνει, έχει υποστεί κατάχρηση εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα έχει εισπράξει. Θα είμαστε εδώ και το σαββατοκύριακο θα σας πούμε και άλλα νεότερα πράγματα που έχουμε σκεφτεί ως δράσεις".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share