Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Star: Εκτός ο Κρατερός Κατσούλης λόγω κορωνοϊού!

Τι ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου;

5 Φεβρουαρίου 2021 09:57
Συναγερμός στο Star: Εκτός ο Κρατερός Κατσούλης λόγω κορωνοϊού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στο Star, καθώς ο Κρατερός Κατσούλης, όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου, βρίσκεται εκτός καναλιού, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο σύζυγός της, που και την προηγούμενη μέρα είχε απουσιάσει, βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, λόγω του θετικού κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο YFSF, το οποίο κάνει πρεμιέρα το άλλο Σάββατο.

Κατερίνα Καραβάτου: Η ανακοίνωση για τον Κρατερό Κατσούλη

«Ο Κρατερός όπως βλέπετε, δεν είναι μαζί μας. Και δεν είναι μαζί μας και θα παραμείνει εκτός καθαρά για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του θετικού κρούσματος που βρέθηκε στην παραγωγή του YFSF, στο οποίο όπως γνωρίζεται συμμετέχει. Αυτό έχει γραφτεί από χθες, ίσως το έχετε διαβάσει.

Καταρχήν, ο Κρατερός είναι πολύ καλά στην υγεία του. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση, τηρώντας όλα τα ιατρική πρωτόκολλα και αυτό θα κάνει προκειμένου να περάσουν οι ενδεδειγμένες ημέρες και να μπορέσει να επιστρέψει μόλις λήξη η καραντίνα», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου: Εκτός STAR και σήμερα - "Δεν είναι εδώ, είναι..."

Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται εκτός της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" και ο Κρατερός Κατσούλης πήρε το λόγο, αναφέροντας πως σύντομα θα επιστέψει.

Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, καλημέρισε τους τηλεθεατές και αφού είδαμε ξανά τη σύζυγό του δίπλα του με ένα σκηνοθετικό τρικ, θέλησε να... διαβάστε περισσότερα για την Κατερίνα Καραβάτου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share