Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Εκτός εαυτού η Έλντα Πανοπούλου με τον Παύλο Χαϊκάλη: "Αν δάσκαλος της σχολής μου παρενοχλούσε φοιτητές, ίσως και..."

Και λίγα του είπε

8 Φεβρουαρίου 2021 18:51
Εκτός εαυτού η Έλντα Πανοπούλου με τον Παύλο Χαϊκάλη:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι υποθέσεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί έχουν πει για τις άσχημες περιπτώσεις στο παρελθόν τους.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη του τόνισε ότι αν ανοίξει η υπόθεση "τραγούδι" τότε θα βγουν πολλά στη φόρα και για πολλούς.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου σε δηλώσεις της μίλησε για όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με την ηθοποιό που του έκανε την καταγγελία.

Τα είπε όλα η γνωστή ηθοποιός.

Καταγγελίες: Τα σχόλια της Έλντας Πανοπούλου

Ειδικότερα η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” με αφορμή τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι υπήρξε ερωτευμένος με την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, όταν εκείνη φοιτούσε στη σχολή που δίδασκε ο γνωστός ηθοποιός. Η Έλντα Πανοπούλου, ούσα ιδιοκτήτρια Δραματικής Σχολής, τοποθετήθηκε στο θέμα αναφέροντας ότι θα προχωρούσε ακόμα και σε χειροδικία αν κάποιος δίδασκε στη σχολή της και παρενοχλούσε φοιτητές.

“Αν στη δική μου αντίληψη είχε υποπέσει σε οποιονδήποτε χρόνο, ότι κάποιος δάσκαλος της σχολής μου πραγματοποιεί αυτό το παράπτωμα, όχι απλώς να πλησιάσει, με έναν τέτοιο τρόπο σαν αυτά που ακούμε να περιγράφονται από τις συναδέλφους μου, τις άξιες συναδέλφους μου, όχι απλώς να είχε πλησιάσει ένα παιδί με τέτοια…

Η πρόθεση στο μυαλό του να υπήρχε, να είστε σίγουροι ότι θα την είχα διαγνώσει, και όχι απλώς θα τον είχα απομακρύνει αλλά θα τον είχα… Θα είχα ίσως και χειροδικήσει απέναντί του, πράγμα που δεν συνηθίζω στη ζωή μου, γιατί απεχθάνομαι τη βία”, ήταν τα λόγια της Έλντας Παναγοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

"Ξεσπά" η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τις καταγγελίες: "Ζητώ να βάλουμε κανόνες και όρια σε..."

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τι καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου και σημειώνεται ότι μία υπόθεση έχει ξεχωρίσει όπου και έχει συγκλονίσει.

Επίσης ο Παύλος Χαϊκάλης μέσα από συνέντευξη που έδωσε αποδέχθηκε τις καταγγελίες που του έχουν γίνει από την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή.

Συγκεκριμένα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πρώτη της δημοσίευση στα social media μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Έκανε την πρώτη της ανάρτηση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καταγγελίες: Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Ειδικότερα πριν λίγες ημέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη για φερόμενη αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Χθες το βράδυ, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε και μία ανάρτηση μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τις καταγγελίες.

Ολόκληρη η ανάρτηση τής Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

«Πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω στάθηκα μπροστά σ’ αυτό το άγαλμα που τόσες φορές έχω προσπεράσει βιαστικά και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανένα να κακοποίησει με κανένα τρόπο το παιδί καμιάς μάνας.

Ζητώ να ανοίξει ο διάλογος για την εξέλιξη του νομικού πλαισίου που αφορά στον σεβασμό της προσωπικότητας, του φύλου, την εθνικότητας και του δικαιώματος στην διαφορετικότητα όλων των ανθρώπων.

Ζητώ την άμεση και εύκολη πρόσβαση στα θεσμικά εργαλεία εκείνα που θα με προστατεύουν όταν κάποιος στον χώρο εργασίας μου παραβιάζει την προσωπικότητα μου με οποιοδήποτε τρόπο ή με κακοποιεί ψυχολογικά ή σωματικά.

Όχι μόνο στο θέατρο, αλλά σε όλους τους χώρους εργασίας, ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ζητώ να βάλουμε κανόνες και όρια και να διευρύνουμε το χρονικό πλαίσιο που κάποιος έχει στη διάθεσή του για να καταγγείλει τον δυνάστη του.

Ζητώ να συμφωνήσουμε πως οι έννοιες έχουν για όλους το ίδιο νόημα για να μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα μιας και απ’ ότι φαίνεται μέχρι και το «όχι» για κάποιους σημαίνει λανθασμένα «ίσως», ακόμα και «ναι».

Το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ.

Ζητώ κανόνες που θα επιβάλλουν τον σεβασμό στην εργαζόμενη μητέρα, ειδικά στις περιόδους της κύησης και της λοχείας.

Ζητώ τα αυτονόητα.

Το θέατρο χρειάζεται φως και ήθος.
Και η ελευθερία αρετή και τόλμη.
Ο δρόμος άνοιξε.
Μην φοβάστε.
Ο φόβος είναι το αντίθετο της αγάπης.
Αν έχεις υπάρξει θύμα μίλησε γι’ αυτό που σου συνέβη. Όχι μόνο για να τιμωρηθεί ο θύτης και για να σταματήσεις την πορεία του. Η τόλμη σου θα είναι αυτή που θα σταματήσει όποιον σκεφτεί να γίνει ένας από εκείνους.
Ζητώ ανθρωπιά, συμπόνια και διαφάνεια.
Ζητώ από όλους εσάς να παίρνετε θέση όταν γίνεστε μάρτυρες κακοποίησης ή εκμετάλλευσης.

Προς τους αρμόδιους φορείς που διαμορφώνουν τις ζωές μας:

Εκλιπαρώ να αναθεωρήσουν τους νόμους που δεν βοηθούν τα θύματα να μιλήσουν αλλά αντιθέτως διευκολύνουν τους θύτες να λουφάζουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share