Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την σύλληψη του: "Έχω πάει στο δικαστήριο..."

Μίλησε για την εμπειρία που πέρασε και τον λόγο που τον συνέλαβαν

5 Φεβρουαρίου 2021 18:40
Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την σύλληψη του:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Ανδρέας Μικρούτσικος: Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του που έγινε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την εμπειρία που είχε από το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι αφότου τον συνέλαβαν μαζί με την σύντροφο του οι Αρχές ύστερα από λίγες ώρες τον άφησαν ελεύθερο.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη του ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε τους λόγους που έγινε η σύλληψη του αλλά και την εμπειρία που έζησε ο ίδιος.

Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι λόγοι που τον συνέλαβαν

Ειδικότερα για την περιπέτεια της σύλληψής του αργά το απόγευμα της Πέμπτης τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη στον Alpha είπε τα εξής:

«Το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω, δηλαδή εξύβριση και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ»!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Το χρονικό της σύλληψης του

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την σύντροφο του βρισκόντουσαν μέσα στο αυτοκίνητο τους στην περιοχή του Περιστερίου όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του τυπικού αυτού ελέγχου της εξακρίβωσης στοιχείων που πραγματοποιήθηκε φάνηκε στο σύστημα των Αρχών πως εις βάρος του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Η ομάδα ΔΙΑΣ πέρασε χειροπέδες και στους δυο και τους οδήγησε σε αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου. Στην περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, το ένταλμα που εκκρεμούσε αφορούσε καταδίκη ερήμην του για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε ότι αφορά την σύντροφο του, το ένταλμα αφορούσε οικονομικές παραβάσεις.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφος του, μετά την σύλληψη τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος και έδωσε την εντολή να αφεθούν ελεύθεροι με την υπόθεση τους να έχει πάρει αναβολή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share