Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ντύνεται νυφούλα η Ελένη Φουρέιρα - Είπε το "ναι" στον Αλμπέρτο Μποτία

Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

13 Ιανουαρίου 2021 19:05
Ντύνεται νυφούλα η Ελένη Φουρέιρα - Είπε το

Ελένη Φουρέιρα: Μπορεί να κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή η Ελένη Φουρέιρα αλλά από ότι φαίνεται κάτι ξεγλίστρησε και αποκαλύφθηκε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον καλό της. Επίσης ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μέσα από συνέντευξη του αποκάλυψε ότι χώρισε με την νεαρή πρώην σύντροφο του μετά από δύο χρόνια γάμου.

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία αλλά όχι σύντομα για διάφορους λόγους.

Ντύνεται νυφούλα η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: Το "ναι" και η καθυστέρηση του γάμου

Ειδικότερα το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου στην εκπομπή του Μega, "Πάμε Δανάη", αποκαλύφθηκε ότι θα παντρευτούν ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα.

Όπως τόνισε η Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε δεχθεί πρόταση από τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Αλ Γουάχντα και του απάντησε καταφατικά. Ωστόσο, ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Τον Αλεχάντρο Μποτία θα παντρευτεί η Ελένη Φουρέιρα.

Οι λόγοι που δεν θα γίνει γρήγορα ο γάμος

Πρώτον γιατί προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι η συμμετοχή της στο House Of Fame, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει και να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς θέλουν στον γάμο να είναι όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους, προκειμένου να το ευχαριστηθούν.

Από την πλευρά του ο Άκης Καβατζίκης, συμπλήρωσε: «Είχε έρθει ο Αλμπέρτο από την Σαουδική Αραβία για να τη δει, κάναμε ρεπορτάζ και το είχαμε ψάξει πάρα πολύ και είχαμε βάλει τίτλο ότι είναι πάλι μαζί και είχαμε βγάλει αποκλειστικό.

Τότε είχαμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εκείνη τη στιγμή είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή.

Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share