Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Γιάννη Μπουτάρη - "Ο γάμος απέτυχε"

Κράτησε για δύο χρόνια

13 Ιανουαρίου 2021 18:39
Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Γιάννη Μπουτάρη -
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Γιάννης Μπουτάρης: Ένα τέλος δόθηκε στον γάμο του Γιάννη Μπουτάρη με την νεαρή σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου έπειτα από δύο χρόνια που είχαν παντρευτεί. Υπενθυμίζεται ότι η Εβελίνα Παπούλια στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είναι από τους 3 πιο σέξι άνδρες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι πλέον μένει μόνος του και δεν είναι παντρεμένος με την νεαρή πρώην σύντροφο του.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε ένα τέλος στο γάμο του.

Γιάννης Μπουτάρης: Ο έρωτας με τις γυναίκες

Ειδικότερα τίτλοι τέλους έπεσαν στο γάμο του Γιάννη Μπουτάρη με τη Μαρία Ιωαννίδου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως μένει μόνος πλέον, αφού όπως είπε, ο γάμος που έκανε προ διετίας «απέτυχε», ενώ συγκεκριμένα για τον ερωτεύτηκε τις γυναίκες με τις οποίες έκανε σχέση είπε: «Δεν μπορώ να πιάσω γκόμενα χωρίς να ερωτευτώ».

Έδωσε τέλος στο γάμο του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Το απόσπασμα της συνέντευξης που αναφέρεται ο χωρισμός του

Στο παρακάτω απόσπασμα ο ίδιος αναφέρει για τον λόγο που μένει πλέον μόνος και δεν είναι πια παντρεμένος.

-Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου;

«Το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος».

-Πόσες φορές ερωτεύτηκες;

«Όσες σχέσεις είχα. Κάμποσες στη διάρκεια του διαζυγίου μου. Ερωτευόμουνα. Δεν μπορώ να πιάσω γκόμενα χωρίς να ερωτευτώ. Ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη, και η αγάπη είναι σεβασμός, εκτίμηση, ένα σωρό πράγματα. Έτσι διατηρείται και ο έρωτας. Υπάρχει ο έρωτας ο οποίος σήμερα σε χτυπάει στο κεφάλι και μετά από λίγο χάνεται. Και υπάρχει ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη. Εγώ έζησα και τα δύο».

-Τώρα με καινούρια σχέση;

«Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα πέθανε. Μ’ αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε. Κοντά δέκα χρόνια χωρισμένοι και μετά ξανασμίξαμε. Η τελευταία φάση αυτής της σχέσης ήταν η καλύτερη».

-Τώρα μόνος;

«Μόνος μένω. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share