Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είναι επίσημο για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έκαναν την ανακοίνωση που όλοι περίμεναν

Τι ανέφερε ο τραγουδοποιός;

15 Δεκεμβρίου 2020 19:27
Είναι επίσημο για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έκαναν την ανακοίνωση που όλοι περίμεναν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίσημο είναι αυτό, που έρχεται από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το ζευγάρι να προχωρά σε ανακοινώσεις.

Πως ανακοίνωσε ο μοναδικός καλλιτέχνης την πιο ευχάριστη είδηση; «Αγαπημένοι μου φίλοι, εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία αλλά και αίσθημα αισιοδοξίας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Αυτή την περίοδο, η μουσική ήταν για όλους εμάς μια ζεστή συντροφιά και παρηγοριά. Μέσα από τα τραγούδια κρατήσαμε και εμείς την επαφή μεταξύ μας.

Συνεργάστηκα πάλι με την πρωταθλήτρια των επιτιχιών! Σήμερα, μαζί με την αγαπημένη μου @eleana_vrachali, συνοδοιπόρο από τα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα, ξανασμίγουμε, με κοινές ανησυχίες και κυρίως την αγάπη μας για την μουσική, στο καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «Μην Αργείς».

Γι αυτό σίγουρα θα έχει φοβερή πορεία το τραγούδι…Εύχομαι να το αγαπήσετέ όσο κι εμείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη @konstantinos_pantzis , για την δική του συμμετοχή μουσικά και ενορχηστρωτικά. Καλές γιορτές σε όλους!».

Φυσικά η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τους πρώτους ανθρώπους που τον στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του. Ήταν μάλιστα και ανάμεσα στους followers του που σχολίασαν την ανάρτηση, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία εξαιτίας άλλης είδησης.

Εγκυμοσύνη... από το πουθενά για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία περίμενε… από το πουθενά μια εγκυμοσύνη, με τις αποκαλύψεις να έρχονται ξαφνικά.

Η ίδια, μάλιστα, στάθηκε και τα είπε όλα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, και αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό υπερβολικού Photoshop, που την έφερε στα όριά της.

«Θυμάμαι μια φορά είχε κάνει ένα εξώφυλλο, αισθανόμουν υπέροχα, νόμιζα ότι θα είναι καταπληκτική και όταν βγήκε το περιοδικό, και το είδα, και ήθελα να αγοράσω όλα τα περιοδικά από παντού. Ήταν η οπτική γωνία που με πήρε τέτοια, που ήταν σαν να ήμουν έγκυος. Πάντα στο μπάνιο με αγχώνουν οι παπαράτσι, έχουν μάθει και τις κρυφές παραλίες, σκαρφαλώνουν στα βράχια, κρυβόμαστε και φεύγουμε», είπε η ίδια, παίρνοντας πρόσφατα μια οριστική απόφαση με το σύντροφό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share