Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έρχεται σύντομα το...»: Λάμπουν από ευτυχία Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια!

Σε πελάγη ευτυχίας!

15 Δεκεμβρίου 2020 09:55
«Έρχεται σύντομα το...»: Λάμπουν από ευτυχία Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά του. Πρόσφατα έβγαλε το νέο του τραγούδι και πολύ σύντομα θα βγει και το video clip του.

Ο τραγουδιστής μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια, ωστόσο, μέσα από τα social media μοιράζεται πολλές εκπλήξεις και εξελίξεις με την καριέρα του.

Πρόσφατα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως το video clip του τραγουδιού του ετοιμάζεται και πολύ σύντομα θα μπορούμε να το απολαύσουμε.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα. Για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, αλλά και για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Ποιος Χατζηγιάννης; Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας και της ΑΕΚ.

Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share