Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Αποκαλύφθηκε 5 μήνες μετά!

Σοκ!

1 Δεκεμβρίου 2020 13:06
Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Αποκαλύφθηκε 5 μήνες μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ένα χωρισμό «βόμβα» στην ελληνική showbiz. «Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, πολύ έντιμη. Είναι φίλοι και δεν είναι μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη, οι οποίοι έχουν χωρίσει εδώ και πέντε μήνες, αλλά λίγοι άνθρωποι το γνώριζαν. Επίσης, ακόμη ένας χωρισμός «βόμβα» έχει ταράξει την ελληνική showbiz και είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε καθόλου να ακούσουμε την συγκεκριμένη είδηση!

Χωρισμός-σοκ στη showbiz μετά από 3 μήνες

Ο Μπραντ Πιτ είναι και πάλι ελεύθερος, καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, χώρισε με την Νικόλ Ποτουράλσκι. Ο 56χρονος ηθοποιός και το 27χρονο μοντέλο ήταν μαζί για τρεις μήνες. Ενώ, στην εγχώρια showbiz Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε μετά από 1,5 χρόνο σχέσης.

Για πρώτη φορά βγήκαν μαζί σε δημόσιο χώρο τον Αύγουστο, αλλά όπως φαίνεται το ειδύλλιο τελείωσε οριστικά. Πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι αναφέρει στην Page Six ότι ο χωρισμός έγινε πριν από λίγο διάστημα. "Δεν ήταν ποτέ κάτι σοβαρό, όπως το παρουσίασαν κάποια ΜΜΕ" τόνισε.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με το 27χρονο μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της και πληροφορίες για την προσωπική ζωή αλλά και την καριέρα της έρχονται στην επικαιρότητα.

Η Νικόλ Γερμανίδα με πολωνική καταγωγή, έχει βάση το Βερολίνο και είναι μοντέλο που εδώ και 10 χρόνια χτίζει βήμα βήμα την καριέρα της ενισχύοντας το προφίλ της στο instagram ενώ συνεργάζεται με δύο από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων σε Λος Άντζελες και Βερολίνο. Ωστόσο, εκεί που προκαλούνται πολλά ερωτήματα είναι η προσωπική της ζωή.

Η Ποτουράλσκι είναι παντρεμένη, με τον 68χρονο Ρολάντ Μέρι, ιδιοκτήτη του πολυτελέστατου εστιατόριου Borchardt, εκεί όπου γνωρίστηκε με τον Μπραντ Πιτ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share