Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Σοκ

29 Νοεμβρίου 2020 21:36
Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας χωρισμός «βόμβα» τάραξε την ελληνική showbiz και είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε καθόλου να ακούσουμε την συγκεκριμένη είδηση!

Ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας και το μοντέλο Έλενα Αργυριάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους. Επίσης, ένας χωρισμός «βόμβα» έγινε γνωστός στο Hollywood.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Ο Βλάσσης Χολέβας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως ενώ μετακόμισε το μοντέλο στην Αθήνα και έτσι δεν είχαν πρόβλημα απόστασης, τελικά δεν συνέβαλλε θετικά στην σχέση τους.

Στην Real News και συγκεκριμένα στην Πολυξένη Καραμίχα μίλησε και η Έλενα Αργυριάδου για τον χωρισμό και είπε χαρακτηριστικά:

«Τέλη Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι πρώτες συγκρούσεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Δεν ξέρω αν ο χωρισμός είναι οριστικός. Μπορεί να τα ξαναβρούμε. Εγώ θέλω να τα ξαναβρούμε. Μιλάμε ακόμα και το εξετάζουμε αλλά είναι περίεργα τα πράγματα.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην μετακόμισή της στην Αθήνα είπε: «Δεν το έκανα μόνο για τον Βλάσση. Το έκανα για να είμαι εγώ καλά, γιατί ήξερα με ποιον τρόπο θα ήμουν καλά. Μένω μόνη μου στην Γλυφάδα, αλλά τα πράγματα μου δεν τα έχω πάρει ακόμα από το σπίτι στην Κηφισιά όπου μέναμε. Όσο με παιδεύει εκείνος, τον παιδεύω κι εγώ.»

"Χώρισαν γιατί...": Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2010 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θεατρικό έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού» και έκτοτε ήταν αχώριστοι, επιλέγοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share