Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

"Μαύρη" ημέρα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Άσχημα τα νέα

Έγινε γνωστό το τέλος!

15 Νοεμβρίου 2020 10:30
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε γνωστή η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η σύντροφος του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο.

Μπορεί να ήταν μαζί από το 2010, ωστόσο, σύμφωνα με την Real Life, ο φιλικός τους κύκλος υποστηρίζει ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν, πως εκείνη και εκείνος δεν είναι πια ζευγάρι από το Ιούλιο και πως, παρόλο που τραβούν πια διαφορετικούς δρόμους, διατηρούν καλή επαφή και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον.

Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί στο θέατρο Ριάλτο και στο έργο του Ντάριο Φο, "Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού" με τον τριπλό ρόλο του παραγωγού, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού ενώ στο θίασο συμμετείχε και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου. Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δείτε εδώ όσα είπε για την εκπομπή του.

Πηγή: Youweekly.gr

Τα έχει χαμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψη που σοκάρει!

Γιατί τα έχει... χαμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Η Ρένια Λουιζίδου διηγήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στιγμές από τα γυρίσματα με τον αγαπημένο φίλο της και συμπρωταγωνιστή. Τι αποκάλυψε;

Έχοντας αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, από τους θρυλικούς "Απαράδεκτους" ως το "Καφέ της Χαράς", η Ρένια Λουιζίδου έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης της γενιάς της.

Και οι αναμνήσεις της από τη συνύπαρξή τους στο πλατό και στο σανίδι είναι αρκετές για να γεμίσουν βιβλίο. Έτσι, όταν η συζήτησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έφτασε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, η Ρένια Λουιζίδου τον περιέγραψε με μια λέξη και μια... ιστορία:

"Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος. Είναι σε ένα δικό του πλανήτη. Μου έχει τύχει, όχι στους “Απαράδεκτους”, στο “Safe Sex”, να μου πει, εγώ καλέ θα σε πετάξω, είσαι στο δρόμο μου, και φύγαμε, θυμάμαι την καθαρίστρια με τα κλειδιά, είχε καθαρίσει όλο το πλατό, και ο Σπύρος ακόμα έψαχνε να βρει την πίπα του. Μια έχανε τα κλειδιά του, μια την πίπα του, μια που είχε παρκάρει τη μηχανή". Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δείτε εδώ όσα είπε για του καλλιτέχνες που δεν έχουμε δει στην εκπομπή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share