Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Έχω κουραστεί, είμαι χάλια": Έριξε βόμβα ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Τι είχε πει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ;

14 Νοεμβρίου 2020 11:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετό καιρό πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεχείς υποχρεώσεις της εκπομπής, οι οποίες τον έχουν εξαντλήσει. Τι είχε πει για το μέλλον της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής του ΣΚΑΙ;

Η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

"Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει 'ρε συ πληρώνεσαι κιόλας';". Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δείτε εδώ μια ανακοίνωση που έσκασε από το σταθμό.

"Δε θέλω να έρθουν. Δυστυχώς..." - Έβαλε ένα τέλος στις φήμες ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο συνάντησαν οι κάμερες και φυσικά δε μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Ωστόσο, δε στάθηκαν μόνο εκεί, καθώς ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τους καλλιτέχνες που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του. Τι είπε;

Η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" ήταν εκεί και κατέγραψε τις απαντήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τι είπε ο ίδιος για την κατάσταση, την τηλεθέαση, αλλά και για τον καλλιτέχνη που δεν έχουμε δει ποτέ στην εκπομπή του ΣΚΑΙ;

"Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Τα νέα δεδομένα τα οποία έχει επιφέρει μαζί του ο κορωνοϊός έχουν επηρεάσει και την εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, "Στην Υγειά μας ρε παιδιά".

"Και εμείς έχουμε βάλει πολύ λιγότερο κόσμο στην εκπομπή" ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής και πρόσθεσε: "Δεν αποκλείω να επηρεάσει και στην τηλεθέαση της εκπομπής" -δείτε εδώ τα νούμερα του Σαββάτου 07/11-.

Αναφορικά με άτομα τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του, όπως είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: "Όχι, δεν νομίζω (σ.σ. να δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή). Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν, κάποιοι άλλοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share