Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Δε θέλω να έρθουν. Δυστυχώς..." - Έβαλε ένα τέλος στις φήμες ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Μίλησε για όλους και για όλα!

9 Νοεμβρίου 2020 14:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο συνάντησαν οι κάμερες και φυσικά δε μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Ωστόσο, δε στάθηκαν μόνο εκεί, καθώς ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τους καλλιτέχνες που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του. Τι είπε;

Η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" ήταν εκεί και κατέγραψε τις απαντήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τι είπε ο ίδιος για την κατάσταση, την τηλεθέαση, αλλά και για τον καλλιτέχνη που δεν έχουμε δει ποτέ στην εκπομπή του ΣΚΑΙ;

"Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Τα νέα δεδομένα τα οποία έχει επιφέρει μαζί του ο κορωνοϊός έχουν επηρεάσει και την εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, "Στην Υγειά μας ρε παιδιά".

"Και εμείς έχουμε βάλει πολύ λιγότερο κόσμο στην εκπομπή" ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής και πρόσθεσε: "Δεν αποκλείω να επηρεάσει και στην τηλεθέαση της εκπομπής" -δείτε εδώ τα νούμερα του Σαββάτου 07/11-.

Αναφορικά με άτομα τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του, όπως είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: "Όχι, δεν νομίζω (σ.σ. να δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή). Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν, κάποιοι άλλοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν".

«Με έχει πάρει τόσες φορές και...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια να αναφέρεται στις μεταξύ τους επαφές, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκεκριμένα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της, όπου αποκάλυψε τους λόγους που αρνείται εδώ και χρόνια να πάει καλεσμένη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μετά την αποκάλυψη για την νέα απώλεια του Παπαδόπουλου.

«Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν.

Και θέλω να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θαυμάζω. Με έχει καλέσει καμιά 15αρια φορές και έχω πει “όχι”. Δεν μπορώ αυτά τα γυρίσματα τα πολύωρα. Εγώ εν τω μεταξύ δεν πίνω αλκοόλ, δεν μπορώ να φάω αυτά τα τυριά που τα βλέπει το φως και κάπως νιώθω ότι μπορεί να έχουν αλλοιωθεί όλα αυτά τα μεζεδάκια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share