Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Ώρες αγωνίας για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Νέα απώλεια στη ζωή του

Δύσκολες εποχές για τον ηθοποιό και παρουσιαστή...

6 Νοεμβρίου 2020 10:32
Ώρες αγωνίας για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Νέα απώλεια στη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας βιώνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που βλέπει μια νέα απώλεια να διαγράφεται στη ζωή του, σε μια εποχή όπου ίσως θα περίμενε ευχάριστα νέα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής, που είδε τους τίτλους τέλους να πέφτουν, είναι ένας άνθρωπος με διαχρονικότητα, με όλες τις γενιές να του δείχνουν την αγάπη και την εκτίμησή τους. Επειδή, λοιπόν, είναι μια προσωπικότητα με επιρροή σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες πολιτών, η κυβέρνηση του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το σποτ για τον κορωνοϊό και την καμπάνια «Μένουμε σπίτι», με αποτέλεσμα να μεταδοθεί ορθά το απαραίτητο μήνυμα.

Αυτό τον καιρό, μάλιστα, μπαίνουμε σε δεύτερη καραντίνα και θα περίμενε κανείς να υπάρξει ένα νέο σποτ, μετά από εκείνο του Παπαδόπουλου, αλλά και το επόμενο για το «Μένουμε ασφαλείς» της Βίκυς Σταυροπούλου. Καμία κινητικότητα δεν έχει υπάρξει, ωστόσο, με αποτέλεσμα ο πρώτος να βλέπει προς το παρόν να μην επιλέγεται.

Ο ίδιος, σε σχετική ερώτηση, είχε πει πως «αν θεωρήσω ότι θα βοηθήσω, ναι θα το ξανακάνω. Αν πειστώ, δηλαδή. Γιατί και στο πρώτο αυτό είχα πει, ότι εγώ δεν μπορώ να πάρω στους ώμους μου το βάρος να κλείσω τον κόσμο μέσα. Και με πείσανε, δυστυχώς». Μπορεί, δηλαδή, να μη… λάτρεψε τη συμμετοχή του, αλλά θα ήθελε να το ξανακάνει.

Δυσάρεστα νέα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έσκασε η ανακοίνωση

Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την ψυχαγωγική του εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Τι έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής;

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για χθες, Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που μετράει πολλά χρόνια επιτυχίας, το τελευταίο διάστημα δε φέρνει ικανοποιητικά νούμερα, κάτι που φάνηκε και από τη χθεσινή τηλεθέαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, η εκπομπή σημείωσε 10,1% στο δυναμικό κοινό με αποτέλεσμα να βγει 4η στον πίνακα της prime time ζώνης. Δείτε τα νούμερα για τα υπόλοιπα προγράμματα παρακάτω:

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 11,4
  • ALPHA: Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης 15
  • STAR: Κουνγκ φου πάντα 15,7
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 10,1
  • OPEN: J2US (ε) 7,7
  • Mega: Στο σπίτι με το mega 7,5
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share