Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός βόμβα για Ελληνίδα ηθοποιό μετά από 1.5 χρόνο!

Σοκ!

26 Οκτωβρίου 2020 08:19
Χωρισμός βόμβα για Ελληνίδα ηθοποιό μετά από 1.5 χρόνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H απόσταση φαίνεται πως χώρισε οριστικά την ηθοποιό Σοφίνα Λαζαράκη από τον χορευτή σύντροφό της, Τζόσουα Ουλάτε. Η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε ως συμπρωταγωνίστρια του Αποστόλη Τότσικα στη σειρά «Παρθένα Ζωή» είχε δεσμό 1,5 χρόνο και μάλιστα συγκατοικούσε με τον σύντροφό της στο εξωτερικό. Ακόμα ένας χωρισμός στην showbiz μετά τους χωριστούς δρόμους που επέλεξε ζευγάρι μετά από 9 χρόνια σχέσης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, της εφημερίδας Real Life, όταν η Σοφίνα, κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να διδάξει σε σχολή χορού, επήλθε και ο χωρισμός λόγω της απόστασης. Το ζευγάρι πάντως μέσα από τα social media έδειχνε χαρούμενο και κανείς δεν υποψιαζόταν πως κάποια στιγμή θα ακολουθούσε ξεχωριστούς δρόμους.

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια στην ελληνική showbiz (photo)

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια έχουμε στην ελληνική showbiz. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαρτζούκου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ακόμα ένα χωρισμό βόμβα είχαμε στην ελληνική showbiz, καθώς ζευγάρι τα διέλυσε όλα μετά από 2 χρόνια γάμου!

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα On Time η Μαρτζούκου μίλησε για τον λόγο του χωρισμού τους, εξηγώντας πως η ζωή δεν τα φέρνει όλα όπως τα θέλουμε, δείχνοντας την πικρία της για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Είπε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαρτζούκου:

«Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε».

«Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Καζάκο την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Αυτή την περίοδο, ωστόσο, η Ιωάννα Μαρτζούκου με τον γιο της, Ιάσονα που είναι 8 χρονών μένουν στο πατρικό σπίτι της Τζένης Καρέζη στα Ιλίσια και ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share