Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια: Σε τραγική κατάσταση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Χαμός με την παρουσιάστρια

7 Νοεμβρίου 2020 07:23
Πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια: Σε τραγική κατάσταση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόταση γάμου έγινε και, μάλιστα, δημόσια στη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, μαθαίνοντας τα νέα.

Συγκεκριμένα, ένας παίκτης έκλεψε την παράσταση στο «Ρουκ Ζουκ», καθώς δήλωσε ερωτευμένος με την όμορφη παρουσιάστρια στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο παίκτης θέλησε να κατακτήσει την καρδιά της Ζέτας και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε αμέσως viral, με την ίδια να βλέπει μια «βόμβα» να πέφτει στο γάμο με τον τραγουδιστή.

Όπως δήλωσε στην αρχή η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι ο παιδικός του έρωτας, με την ίδια να μην κρύβει την χαρά της και την κολακεία που ένιωσε από τα όμορφα του λόγια.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο ήταν όταν η Ζέτα ακούμπησε τον παίκτη, με εκείνον να δηλώνει από την πλευρά του ότι θα κάνει μπάνιο σε ένα μήνα, ενώ της τόνισε πως αναμένεται να της φέρει δαχτυλίδι για κανονική πρόταση γάμου.

Απάντησε για τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μετά από 10 χρόνια…»

Απάντηση για τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που αποφάσισε να απασφαλίσει για όσα δημοσιεύματα αφορούν το εν λόγω θέμα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του μιλώντας το 2019 στο περιοδικό People.

«Είμαστε οικογένεια, άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς». Όσο για τις φήμες του μεγάλου χωρισμού που κυκλοφορούν, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα»

Κι αν νομίζεις πως ο Μιχάλης δεν ζηλεύει τη Ζέτα, κάνεις λάθος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η ζήλεια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη, η μεγάλη δόση βλάπτει, την χρησιμοποιώ αλλά σε μικρές δόσεις».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να την προστατεύσουν, κάτι που έχουν καταφέρει πολύ καλά και παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ ερωτευμένοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share