Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτη αλλαγή - Δείτε πως είναι σήμερα η Βούλα από τη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Δεν φαντάζεστε πόσο έχει αλλάξει

4 Νοεμβρίου 2020 14:56
Απίστευτη αλλαγή - Δείτε πως είναι σήμερα η Βούλα από τη σειρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εμφάνιση της στα φώτα της δημοσιότητας έκανε και πάλι η Ελένη Κοκκίδου την οποία κάποιοι την ήξεραν ήδη ενώ κάποιοι άλλοι την γνώρισαν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Επίσης δείτε πόσο έχει αλλάξει η Σοφία Αλιμπέρτη και που την πέτυχε ο φακός.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" όπου και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε 35 ολόκληρα κιλά αλλά και μίλησε για την επιτυχία της σειράς και τον ρόλο της στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

«Οκτώ χρόνια “Μουρμούρα”. Είναι απίστευτο! Ήταν ένα δώρο για μένα αυτή η σειρά. Τη Βούλα την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου. «Δε μουρμουράω εγώ. Δεν μου αρέσει καθόλου», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι έχει τύχει να χωρίσει λόγω μεγάλης ζήλειας.

«Έχασα 25 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία», αποκάλυψε στη συνέχεια για την εκπληκτική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. «Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα ‘τώρα πρέπει να πετάξω βάρος’», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός.

«Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι όταν βγήκε έξω με φίλους αργότερα μπήκε στον πειρασμό να φάει τηγανητά καλαμαράκια. «Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», τόνισε ακόμα, ενώ δήλωσε χαριτολογώντας ότι θα γίνει το κορίτσι-λάστιχο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στο βίντεο από την εκπομπή Happy Day:

Θυμάστε τον Βασίλη από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που ήθελαν να βλέπουν όλοι, καθώς οι ηθοποιοί που συμμετείχαν ήταν ένας κι ένας. Θυμάστε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός και τηλεοπτικός γιος του Στέλιου Μάινα, "Βασιλάκης";

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καρμάτη, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"... Σίγουρα αρκετοί από εσάς θυμάστε τον "Βασίλη". Από τότε έχουν περάσει κάποια χρόνια και ο Παναγιώτης Καρμάτης έχει αλλάξει εντυπωσιακά.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλου του, τότε, είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία έχασε μέσα σε δυο χρόνια...Σήμερα, ο νεαρός ηθοποιός είναι πιο αδύνατος από ποτέ και δε θυμίζει σε τίποτα τον τηλεοπτικό Βασίλη της επιτυχημένης σειράς.

Ο Παναγιώτης Καρμάτης συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της υποκριτικής. Πώς σας φαίνεται από τότε που τον θυμάστε; Δεν έχει αλλάξει πολύ; Εκτός όμως από αυτόν τον ηθοποιό, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες.

Δείτε τον:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share