Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Αυτός είναι ο λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντα φωσφοριζέ ρούχα

Δε φαντάζεστε!

27 Οκτωβρίου 2020 13:17
Απίστευτο: Αυτός είναι ο λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντα φωσφοριζέ ρούχα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε με ένα πρασινοκίτρινο νέον παλτό και ασορτί καπέλο. Στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ είχε πάει φορώντας ένα λεμονί παλτό με ασορτί φόρεμα. Και αυτές δεν ήταν σίγουρα οι μόνες φορές που είδαμε τη βασίλισσα να φοράει ρούχα σε έντονα χρώματα. Ποιος είναι ο λόγος;

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται μονίμως με σύνολα σε έντονα χρώματα, μάλιστα ορισμένες φορές και με φωσφοριζέ. Άραγε να είναι θέμα γούστου; Μήπως τα χρώματα αυτά κάνουν μια γυναίκα τόσο ηλικιωμένη να νιώθει καλύτερα και πιο ενεργή; Ή μήπως είναι αυτό το περίφημο βασιλικό πρωτόκολλο;

Η απάντηση είναι όχι. Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει ρούχα σε τόσο έντονα χρώματα είναι εντελώς διαφορετικός. Σύμφωνα με τη νύφη της Σόφι, η βασίλισσα Ελισάβετ, προσωπικά, έχει επιλέξει να φοράει τόσο έντονα χρώματα για να είναι βέβαιη, ότι καθένας θα μπορεί να την εντοπίζει ανάμεσα στο πλήθος.

"Πρέπει να ξεχωρίζει για να μπορούν οι άνθρωποι να την βλέπουν", είχε πει η Σόφι, μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ για τη βασίλισσα Ελισάβετ, πριν λίγα χρόνια. "Ας μην ξεχνάμε, ότι όταν πηγαίνει η βασίλισσα κάπου, όλοι από το πλήθος προσπαθούν να την δουν έστω και από μακριά, για να μπορούν να λένε 'είδα την βασίλισσα καθώς περνούσε' ".

Μάλιστα, τα όσα είπε η νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, επιβεβαίωσαν και άλλες βασιλικές πηγές. "Η βασίλισσα ξέρει ότι πάντα πρέπει να ξεχωρίζει από το πλήθος και για αυτό το λόγο τα χρώματα έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη ντουλάπα της", είχε δηλώσει η Καρολίν ντ Γκιντάντ. Μιας και αναφερθήκαμε στη βασίλισσα, δείτε εδώ μια μεγάλη κίνηση που έγινε για χάρη της.

Έκανε το αδιανόητο η Βασίλισσα Ελισάβετ - Μπορεί να είναι 94 ετών αλλά…

Μια αδιανόητη κίνηση έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ, με την ίδια να είναι 94 ετών και να στέκεται εξαιρετικά, επιδεικνύοντας παράλληλα μια φοβερή ικανότητα προσαρμογής στις επιταγές των εποχών.

Η μονάρχης της Βρετανίας, την περασμένη Πέμπτη (8/10), βρέθηκε σε τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, η κόμισσα Σοφία του Ουέσεξ, ανιψιά της Ελισάβετ. Οι διακοπές της τελευταίας, άλλωστε, έχουν ολοκληρωθεί στο Σάντριχαμ και έχει γυρίσει στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου πάντως θα βρίσκεται χωρίς την παρέα του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Βασίλισσα, λοιπόν, συνδέθηκε μαζί με ορισμένα ακόμη πρόσωπα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Όραση, που φέτος είχε ως θέμα την ελπίδα μέσω αυτής της αίσθησης. Η ίδια ήταν εξαιρετικά χαρωπή και χαμογελούσε. Η ανιψιά της, μάλιστα, είναι παγκόσμια πρέσβειρα του σχετικού διεθνούς οργανισμού, με την Ελισάβετ να δείχνει επίσης τη στήριξή της.

Στη διάρκεια αυτής της σύνδεσης, η Σοφία, που βρίσκεται επίσης σε απομόνωση λόγω της επαφής της με άτομο, που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, παρουσίασε τη θεία της ενώπιον ετέρων ηγετών στη «μάχη» για την εξασφάλιση της υγείας της όρασης. Οι εν λόγω άνθρωποι μπόρεσαν, μαζί με την Ελισάβετ και εκείνη, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την εν λόγω αποστολή τους, που επικεντρώνονται, μεταξύ άλλων και στα παιδιά, που χάρη στην προστασία της όρασής τους, μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μπορούν να την απολαύσουν καλύτερα, ενώ οι ηλικιωμένοι μπορούν να συμμετέχουν με μεγαλύτερη δράση στην οικογένεια και την κοινότητά τους.

Παρά το «ξέσπασμα» της πανδημίας του κορωνοϊού, μάλιστα, οι δράσεις για το ζήτημα αυτό δε σταματούν και η Βασίλισσα Ελισάβετ στέκεται αρωγός της προσπάθειας αυτής, με τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση να βοηθά όσους επιχειρούν να σταθούν στους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη για τη βελτίωση της όρασής τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share