Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» μεγατόνων στο Buckingham - Πήρε τη μεγάλη απόφαση η Βασίλισσα Ελισάβετ

Χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο η μονάρχης

9 Οκτωβρίου 2020 13:39
«Βόμβα» μεγατόνων στο Buckingham - Πήρε τη μεγάλη απόφαση η Βασίλισσα Ελισάβετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» μεγατόνων έπεσε στο Buckingham, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να παίρνει τη μεγάλη απόφαση και να προβαίνει σε μια κίνηση, που «τάραξε» άπαντες.

Η μονάρχης, συγκεκριμένα, πήγε στο παλάτι του Ουίνδσορ την περασμένη Τρίτη (6/10), όπως ανακοινώθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης της Βρετανίας. Μετά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Ουκρανίας, η 94χρονη Βασίλισσα ολοκλήρωσε την περίοδο των διακοπών της, με την ίδια να γυρίζει στην κατοικία της, χωρίς να υπάρχει η σκέψη να γυρίσει στο Buckingham, με τον χειρότερο «εφιάλτη» της να έχει προσφάτως γυρίσει.

Τα προηγούμενα χρόνια, άλλωστε, εκεί έμενε, αλλά στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο παλάτι, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μείνει στο μέρος, όπου βρισκόταν και στη διάρκεια της καραντίνας την περασμένη άνοιξε, μαζί με το σύζυγό της, τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πρόσφατα στο Σάντριχαμ, γθα να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά τώρα έχει επανέλθει η ώρα να επωμιστούν τις ευθύνες, που προκύπτουν στην καθημερινότητα από το αξίωμά τους.

Μια ανατροπή που υπάρχει σε αυτό το ζήτημα, πάντως, είναι πως ο Φίλιππος δε θα βρεθεί μαζί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε αντίθεση με όσα έγραφαν τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο 99χρονος Πρίγκιπας θα μείνει στο Σάντριχαμ προς το παρόν, έχοντας αποφασίσει να μείνει εκεί μετά τη σύνταξη που πήρε από τα βασιλικά του καθήκοντα. Η μη διάθεσή του να πάει στο Ουίνδσορ ή το Μπάλμοραλ, επίσης, έχει παίξει επίσης το δικό του καταλυτικό ρόλο, σε συνδυασμό με την ασφάλεια που πρέπει να υπάρξει από υγειονομική άποψη, η οποία επιτάσσει το ζευγάρι να βρεθεί για κάποιο καιρό μακριά.

Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι εμπόδισαν την...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι αυλικοί του Μπάκιγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας γνωρίζουν καλά, ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους. Ωστόσο, τι είχε κάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι για να εμποδίσουν την Καμίλα από το να γίνει Βασίλισσα;

Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: "Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα" και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους.

Η Καμίλα, που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά τον θάνατο της γιαγιάς του. Η σύζυγος του Κάρολου δε θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί το σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.

Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις έχουν πλέον οι δύο γιοι του και τα παιδιά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share