Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Super League: Δοκιμασία στην Λάρισα για τον Παναθηναϊκό

Ψάχνει την πρώτη νίκη

28 Σεπτεμβρίου 2020 13:05
Super League: Δοκιμασία στην Λάρισα για τον Παναθηναϊκό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το... ποδαρικό του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δεν ήταν το επιθυμητό για τον Ντάνι Πογιάτος και τους παίκτες του, ωστόσο η ήττα των Πράσινων από τον Αστέρα στην Τρίπολη έχει ήδη μείνει στο παρελθόν και οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού θέλουν να κάνουν... restart στη σεζόν στη Λάρισα (19:30, live Novasports 1 HD).

O Παναθηναϊκός ήταν επίσημα... ανενεργός το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα εξαιτίας της μικρής παράτασης που έχει πάρει η "Ελαφρά Ταξιαρχία" από τη διοργανώτρια αρχή και οι Πράσινοι έδωσαν ένα φιλικό ματς με το Λεβαδειακό, προκειμένου να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΛ είναι ο Χουάνκαρ, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα "πράσινα", επιστρέφει ο Μπαρτ Σχένκεφελντ ο οποίος είχε χάσει την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού, ενώ απόντες είναι οι λαβωμένοι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και οι ανέτοιμοι, Μαυρομμάτης, Εμμανουηλίδης και Αντονίτο.

Ο Ντάνι Πογιάτος προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση και ελπίζει πως οι Πράσινοι θα δείξουν στο Αλκαζάρ καλύτερη προσαρμογή στην ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, ενώ τόσο ο Σωκράτης Διούδης, όσο και ο Αϊτόρ μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει για την ομάδα τους το "τρίποντο".

Ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει το 1-4-3-3 και θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ και τους Χουάνκαρ (αριστερά), Βέλεθ (στόπερ), Σχένκεφελντ (στόπερ) και Σάντσες (δεξιά) στην άμυνα. "Εξάρι" θα είναι ο Κουρμπέλης, ενώ οι Αγιούμπ και Μπουζούκης ή Σερπέζης θα συμπληρώσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Αναφορικά με την επίθεση των Πράσινων, ο Καρλίτος θα βρεθεί στο αριστερό άκρο, ο Χατζηγιοβάνης δεξιά (θέση διεκδικεί και ο Αϊτόρ) και ο Μακέντα θα είναι στην κορυφή.

Οι Πράσινοι έχουν καλή παράδοση στη Λάρισα, καθώς έχουν πετύχει 15 νίκες σε 31 παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΛ, ενώ η τελευταία φορά που έπαιξαν οι δύο ομάδες στο Αλκαζάρ ήταν τη σεζόν 2009-10, σε ένα παιχνίδι που είχε βρει νικητή τον Παναθηναϊκό με 3-0 (δύο γκολ ο Σισέ, ένα ο Νίνης).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share