Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

"Ολόκληρο γαϊδούρι και μου..." - Χαμός με τον Γιώργο Παπαδάκη

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

16 Σεπτεμβρίου 2020 08:29
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Πανικός" επικράτησε το πρωί της Τρίτης 15/9 στο πλατό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα επικρατεί ένα χάος, καθώς μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό "έμειναν", όταν πήραν στα χέρια τους τις μάσκες που μοιράστηκαν μέσω της ΚΕΔΕ. Αυτό που τράβηξε την προσοχή και έγινε φανερό από τα πρώτα λεπτά ήταν πως οι μάσκες ήταν τόσο μεγάλες -δείτε εδώ απαντήσεις από τον άνθρωπο που τις έφτιαξε- που ταίριαζαν περισσότερο σε...γίγαντες παρά σε παιδιά.

Όπως είναι λογικό, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" το σχολίασε με αρκετό χιούμορ. Έτσι το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε μια μάσκα από κάποιο συγγενικό πρόσωπο και τη φόρεσε on air με αποτέλεσμα να... καλυφθεί όλο του το πρόσωπο.

"Αυτή είναι μία από τις μάσκες που δόθηκαν στα παιδάκια. Αντιλαμβάνεστε, ολόκληρο γαϊδούρι και μου φτάνει μέχρι εδώ. Αυτή η μάσκα είναι για τον Κινγκ Κονγκ" είπε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Ήταν μια ντροπή...» - Σοκαρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης

Σοκαρισμένος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στην χθεσινή (14/9) εκπομπή του, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να μην κρύβει την απογοήτευσή του, όπως συνέβη για πολλούς ακόμη, σχετικά με ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

Ο παρουσιαστής, με τον οποίο πρόσφατα επικράτησε σάλος, ανέδειξε, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, το «φλέγον» ζήτημα όσων έγιναν στη Μόρια, καλώντας στο στούντιο τους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Νίκο Φίλη, προκειμένου να εκφράσουν τη γνώμη τους, με τον πρώτο να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

«Ήταν μια ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου για όσα συνέβησαν στη Μόρια, προσθέτοντας πως υπήρξε αδράνεια από την πλευρά των Αρχών, με τον Γιώργο Παπαδάκη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ, συμφωνώντας επί της ουσίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share