Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έχασα έναν..." - Ο θάνατος "τσάκισε" τον Γιώργο Παπαδάκη

Συντετριμμένος ο παρουσιαστής!

10 Σεπτεμβρίου 2020 07:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης (09/09), καθώς αναφέρθηκε στο θάνατο που τον "τσάκισε".

Συγκεκριμένα, σαν χθες έφυγε από τη ζωή ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Έτσι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δε γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτό το θλιβερό γεγονός.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Σαν σήμερα αιφνιδιαστήκαμε γιατί χάσαμε κι εγώ έχασα έναν προσωπικό μου φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θα τραγουδάμε τα τραγούδια του, τις δημιουργίες του για πολλά χρόνια… Αχ, ρε Λαυρέντη πριν από ένα χρόνο αιφνιδιαστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε ότι η καρδιά του Λαυρέντη δεν άντεξε, αλλά αντέχει η δημιουργία σου Λαυρέντη…»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής του έκανε και μια αποκάλυψη

Πρεμιέρα είχε η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης "καλημέρισε" το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον κορωνοϊό, ο οποίος "μόλυνε" το πλατό του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, πως ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό. Αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

"Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει 'Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί'. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Χριστούλιας είπε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε: "Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει".

Δείτε την έναρξη της εκπομπής του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share