Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

"Δεν την ήθελα γιατί..." - Αποκάλυψη σοκ από τον Μάρκο Σεφερλή για την Έλενα Τσαβαλιά

Όσα είχε πει ο ηθοποιός!

7 Αυγούστου 2020 08:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό, καλεσμένοι στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Το αγαπημένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής και πραγματικά σοκαριστήκαμε.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποκάλυψε πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία και θα ανέβαζε ο ηθοποιός. "Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο", δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά γελώντας, ενώ ο ηθοποιός είπε:

Σεφερλής - Τσαβαλιά

"Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή". Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

"Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά (δείτε εδώ την πρώην σύζυγο του ηθοποιού), ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα", δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η ηθοποιός ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε, αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

«Του είπα να μην τολμήσει να...» - «Χαμός» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

«Χαμός» είχε επικρατήσει μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει τι δεν άφηνε το σύζυγό της να τολμήσει, όταν βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, που αποκάλυψε το πώς είχε περάσει εξαιτίας του προβλήματος υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρούσε, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, σε μια κουβέντα που ξεκίνησε... ιδιαίτερα, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει μια έρευνα, που ανέφερε το κόλπο των ανδρών για περισσότερο έρωτα με τη σύντροφό τους.

Λίγο αργότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία βρέθηκε και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους στο σπίτι, ενώ αντιμετώπισε με εξαιρετικό χιούμορ το θέμα συζήτησης.

Η ίδια έκανε και... παρατήρηση στον Μάρκο Σεφερλή, ζητώντας να μην φάει τα μακαρόνια και πως τον είδε να τρώει δύο μπουκιές, ενώ εκείνος αντέλεγε πως είχε φάει μόλις μία. Σε κάθε περίπτωση, η Τσαβαλιά του είχε πει να... μην τολμήσει να τα αγγίξει, με τον Σεφερλή να κάνει μια μικρή ζαβολιά.

Πρόκειται για ένα από τα ουκ ολίγα σπαρταριστά περιστατικά, που συμβαίνουν στο σπίτι τους, με αμφότερους να τονίζουν πως η καθημερινότητά τους μαζί είναι υπέροχη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share