Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Καμία Έλενα Τσαβαλιά: Έτσι είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή

Την θυμάστε;

16 Ιουνίου 2020 08:29
Καμία Έλενα Τσαβαλιά: Έτσι είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν παντρεμένος ο Μάρκος Σερφελής πριν από την Έλενα Τσαβαλιά, με την οποία ο γάμος τους πέρασε κρίση; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να τη δούμε, είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία μέρα!

Τι λέτε και εσείς, δεν συμφωνείτε; Δείτε πως είναι σήμερα στην παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Έλσα Μιχαλακοπούλου, πρώην σύζυγος Μάρκου Σεφερλή

"Ο Σεφερλής με σακάτεψε στο ξύλο, μου έριχνε 15 σφαλιάρες": Αποκάλυψη για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά

Αδιανόητες ήταν οι καταγγελίες που είχαν ακουστεί στο παρελθόν για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά, Μάρκο Σεφερλή. Ποιος ηθοποιός είχε δηλώσει, ότι του έριχνε 15 αληθινές σφαλιάρες;

Ο λόγος για τον... Γιώργο Λαμπάτο. Ο ηθοποιός, πριν καιρό, δε δίστασε να αναφέρει, πως ο Μάρκος Σεφερλής τον χαστούκιζε αληθινά πάνω στη σκηνή κάθε βράδυ. Συγκεκριμένα είπε, ότι έτρωγε 15 αληθινές σφαλιάρες και όταν ζήτησε το λόγο η απάντηση που πήρε ήταν "μου ξέφυγε".

Διαβάστε όσα ανέφερε:

"Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον "Ηλία του 16ου" στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά.

Μάρκος Σεφερλής καταγγελίες

Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά", είπε.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Μάρκο Σεφερλή και στην Έλενα Τσαβαλιά, δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσαν πριν λίγες ημέρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share