Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

"Ο Σεφερλής με σακάτεψε στο ξύλο": Αποκάλυψη για το σύζυγο της Τσαβαλιά

Ποιος ηθοποιός το είχε πει;

3 Αυγούστου 2020 12:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητες ήταν οι καταγγελίες που είχαν ακουστεί στο παρελθόν για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά, Μάρκο Σεφερλή. Ποιος ηθοποιός είχε δηλώσει, ότι του έριχνε 15 αληθινές σφαλιάρες;

Ο λόγος για τον... Γιώργο Λαμπάτο. Ο ηθοποιός, πριν καιρό, δε δίστασε να αναφέρει, πως ο Μάρκος Σεφερλής τον χαστούκιζε αληθινά πάνω στη σκηνή κάθε βράδυ. Συγκεκριμένα είπε, ότι έτρωγε 15 αληθινές σφαλιάρες και όταν ζήτησε το λόγο η απάντηση που πήρε ήταν "μου ξέφυγε".

Διαβάστε όσα ανέφερε:

"Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον "Ηλία του 16ου" στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά.

Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά", είπε. Μιας και αναφερθήκαμε στο αγαπημένο ζευγάρι, δείτε εδώ μια πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού.

«Του είπα να μην τολμήσει να...» - «Χαμός» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

«Χαμός» είχε επικρατήσει μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει τι δεν άφηνε το σύζυγό της να τολμήσει, όταν βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, που αποκάλυψε το πώς είχε περάσει εξαιτίας του προβλήματος υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρούσε, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, σε μια κουβέντα που ξεκίνησε... ιδιαίτερα, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει μια έρευνα, που ανέφερε το κόλπο των ανδρών για περισσότερο έρωτα με τη σύντροφό τους.

Λίγο αργότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία βρέθηκε και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους στο σπίτι, ενώ αντιμετώπισε με εξαιρετικό χιούμορ το θέμα συζήτησης.

Η ίδια έκανε και... παρατήρηση στον Μάρκο Σεφερλή, ζητώντας να μην φάει τα μακαρόνια και πως τον είδε να τρώει δύο μπουκιές, ενώ εκείνος αντέλεγε πως είχε φάει μόλις μία. Σε κάθε περίπτωση, η Τσαβαλιά του είχε πει να... μην τολμήσει να τα αγγίξει, με τον Σεφερλή να κάνει μια μικρή ζαβολιά.

Πρόκειται για ένα από τα ουκ ολίγα σπαρταριστά περιστατικά, που συμβαίνουν στο σπίτι τους, με αμφότερους να τονίζουν πως η καθημερινότητά τους μαζί είναι υπέροχη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share