Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

"Εγώ σήμερα θα το κάνω με τον..." - Σοκάρει η Σοφία Αλιμπέρτη

Αποκάλυψη "βόμβα"

3 Ιουλίου 2020 21:33
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υπάρξει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αν μη τι άλλο πολλοί ήταν οι άντρες που έτρεξαν πίσω της. Μια δήλωσή της όμως ήταν εκείνη που σόκαρε τους πάντες όταν χαρακτηριστική είπε "εγώ σήμερα θα το κάνω με τον...". Σε ποιον αναφερόταν η όμορφη ηθοποιός; Ωστόσο, εξίσου σοκαριστική παραμένει και η αποκάλυψη της ηλικίας της μιας και δεν της φαίνεται καθόλου, δείτε εδώ πόσο χρονών είναι.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010 τα πάντα για τη σχέση της με το Γιάννη Πάριο:” Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”

Πάριος Αλιμπέρτη

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

Σοφία Αλιμπέρτη: Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η μητέρα της

Για πρώτη φορά, είδαμε τη μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη και η αλήθεια είναι, ότι μείναμε άφωνοι, καθώς οι δυο γυναίκες μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Ωστόσο, κανείς δεν ήξερε, ότι η μαμά της ήταν πασίγνωστη στη showbiz, καθώς ήταν τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τη Ζωή Αλιμπέρτη, μια γυναίκα που έχει περάσει αρκετά δύσκολα στο παρελθόν, όπως είχε δηλώσει η ίδια. Η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, πριν κάποια χρόνια είχε αναφερθεί στο επάγγελμα που έκανε και γενικά στη ζωή της λέγοντας: "Όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε. Η μία με παίρνει βοήθησέ με, η άλλη δεν έχει να φάει, η άλλη με διώξανε απ' το σπίτι... Δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα, έχω σταματήσει".

Ακούστε ένα τραγούδι της παρακάτω:

Και συνέχισε: "Έκανα 3 δουλειές παλιά. Όταν ξεκίνησα, δούλευα στο εργοστάσιο το πρωί, το μεσημέρι πούλαγα σεντόνια και το βράδυ έβαζα τα παιδιά για ύπνο και πήγαινα και τραγούδαγα. Ήταν δύσκολα, είχα ταλαιπωρηθεί. Δούλευα στο εργοστάσιο από 12 χρονών. Παιδικά χρόνια δεν γνώρισα. Η Σοφία ήρθε στη ζωή όταν ήμουν 19, ήμασταν σαν αδερφές. Κάποια στιγμή εξαντλήθηκα και τα παιδιά τα πήρε η μητέρα μου στην Κέρκυρα. Μετά είχα όλη την ελευθερία να δουλεύω.

Χώρισα, όταν ο γιος μου δεν είχε σαραντίσει. Βρέθηκα με δυο παιδιά μόνη μου να τα μεγαλώνω. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει. Όλοι τον έχουν ξεχάσει."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share