Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στην φόρα η ταυτότητα της Σοφίας Αλιμπέρτη: Αποκαλύφθηκε το μεγάλο... ψέμα

Τέρμα τα ψέματα!

25 Μαΐου 2020 13:35
Στην φόρα η ταυτότητα της Σοφίας Αλιμπέρτη: Αποκαλύφθηκε το μεγάλο... ψέμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει υπάρξει από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση, όμως τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί, όντας αγνώριστη.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την Σοφία Αλιμπέρτη! Το Athensmagazine.gr εντόπισε την ταυτότητά της και αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα που πίστευαν πολλοί και αφορά την ηλικία της! Η Σοφία Αλιμπέρτη λοιπόν είναι αρκετά μικρότερη απ' ότι πιστεύαμε οι περισσότεροι, παρότι εμφανίστηκε αρκετά νέα στην ελληνική τηλεόραση.

Η ταυτότητα της Σοφίας Αλιμπέρτη, που το 1984 είχε δοθεί από την ίδια στο περιοδικό «Κατερίνα» για τις ανάγκες του γκάλοπ του περιοδικού σχετικά με το ποιο είναι το «πιο ελπιδοφόρο κορίτσι της χρονιάς». Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη, κατά κόσμον Παρλαμά.

Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα πως η ηθοποιός έχει γεννηθεί το 1966 άρα είναι 54 ετών.

Δείτε την ταυτότητά της στο Athensmagazine.gr:

Ερωτευμένη με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου η Σοφία Αλιμπέρτη!

Ερωτευμένη με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου η Σοφία Αλιμπέρτη! Οι αγκαλιές και τα φιλιά! Ποιος είναι ο γοητευτικός νεαρός στο πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού;

Υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990- όταν και «σάρωνε» στη μικρή οθόνη- και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη Σοφία Αλιμπέρτη. Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει επιλέξει ν’ αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι από το 2013 και μετά ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρεί δική της καφετέρια στη Νάουσα.

Η Αλιμπέρτη- που έχει δύο παιδιά από την σχέση της με τον Πάριο- εντοπίστηκε από τους φωτογράφους παρέα με τον μεγάλο της γιο, τον Μιχαήλ- Άγγελο Βαρθακούρη, και η αγάπη που του έχει δεν κρύβεται, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό "μικρό μυστικό" της ηθοποιού, πρόσφατα μάθαμε την ηλικία της και πραγματικά πάθαμε σοκ, δείτε εδώ την ακριβή ημερομηνία γέννησής της.

Ο 25χρονος Μιχαήλ- Άγγελος, μάλιστα, ασχολείται με την σκηνοθεσία και τη φωτογραφία και αξίζει ν’ αναφερθεί πως οι φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του μαγαζιού της μητέρας του είναι δικές του.

Την αδικείται μετά την Σοφία που τον έχει… κατσιάσει στα φιλιά;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share