Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Το Buckingham θυμήθηκε τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι - Οι χαρμόσυνες ευχές του

Τι συνέβη;

6 Μαΐου 2020 13:54
Το Buckingham θυμήθηκε τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι - Οι χαρμόσυνες ευχές του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει προκληθεί ένα σοκ στο Buckingham, αφού τα μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι ετοιμάζονται να βγουν… στην φόρα, αλλά σε κάθε περίπτωση σήμερα (6/5) είναι μια όμορφη μέρα από το παλάτι, που θυμήθηκε το μέχρι πρότινος πριγκιπικό ζεύγος και του πρόσφερε τις χαρμόσυνες ευχές του.

Πρόκειται, άλλωστε, για ημέρα χαράς για τους άλλοτε Σάσεξ, μιας και ο γιος τους, Άρτσι, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Η γιορτή, βέβαια, δε γίνεται όπως οι γονείς του θα ήθελαν, μιας και εκτός του ότι βρίσκονται εκτός παλατιού, είναι και σε φάση εγκλεισμού εξαιτίας του κορωνοϊού στο Λος Άντζελες, εκεί όπου έχουν ξεκινήσει την νέα τους ζωή.

Την ίδια ώρα, πάντως, που οι φαν του ζεύγους αναμένουν επιτέλους μια νέα φωτογραφία του Άρτσι για τα πρώτα του γενέθλια, αφού η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν αποφασίσει να μην τον υπερεκθέτουν στη δημοσιότητα, η βασιλική οικογένεια έσπευσε σύσσωμη να ευχηθεί για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του με όμορφα λόγια.

Στο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, του Πρίγκιπα Καρόλου και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ θα βρει κανείς φωτογραφίες με τον μικρό Άρτσι, όπου δίνουν τις ευχές τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες, μάλιστα, η Μέγκαν και ο Χάρι αποκάλυψαν την νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση με όνομα «Archewell», η οποία έχει πάρει φυσικά το όνομα του παιδιού τους. «Στην αρχή θέλαμε να βάλουμε το όνομα «Arche», που στα ελληνικά σημαίνει πηγή δράσης. Θέλαμε να χτίσουμε αυτή την οργάνωση και πήραμε την έμπνευση από το παιδί μας. Το Archewell συνδυάζει την πηγή δύναμης και τη δράση την ίδια», είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση της φιλανθρωπικής οργάνωσης θα γίνουν γνωστές στο μέλλον, αλλά το βέβαιο είναι πως οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι που έχουν τον Άρτσι στη ζωή τους. Και πού ξέρει κανείς, μπορεί στο μέλλον να φέρει και σε προσωπικό επίπεδο μια έμπνευση…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share