Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σοκ στο Buckingham: Στην φόρα τα μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι

Χαμός!

4 Μαΐου 2020 15:43
Σοκ στο Buckingham: Στην φόρα τα μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στο Buckingham η ολομέτωπη επίθεση, που μοιάζει να ετοιμάζουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, με το βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί τον Αύγουστο και θα αφορά… τα έργα και τις ημέρες τους στο παλάτι.

Το νέο αποκαλύφθηκε στις 25 Απριλίου και το επιβεβαίωσε ο εκδοτικός οίκος «Dey Street Books», ο οποίος έδωσε την έγκρισή του για την έκδοση του βιβλίου. Πρόκειται, όπως αναφέρθηκε ξανά, για μια βιογραφία, που περιγράφει το τι συνέβη στη βασιλική οικογένεια με το ζεύγος του Σάσεξ, αναγκάζοντάς το να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά του καθήκοντα και να γίνει ανεξάρτητο.

Το βιβλίο θα ονομάζεται «Finding Freedom» και έχει γραφεί από δύο δημοσιογράφους φιλικούς προς το ζευγάρι και γνώστες των βασιλικών θεμάτων, του Όμιντ Σκόμπι και της Κάρολιν Ντουράντ.

«Λίγοι ξέρουν την πραγματική τους ιστορία»

Το βιβλίο αναμένεται, συγκεκριμένα, να εκδοθεί στις 11 Αυγούστου και θα έχει έκταση 368 σελίδων, έχοντας στο περιεχόμενό του ιστορίες ανέκδοτες για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, από τη γνωριμία τους μέχρι το γάμο τους και, φυσικά την απόφασή τους να φύγουν από το παλάτι, μένοντας τώρα στο Λος Άντζελες ως οικονομικά ανεξάρτητοι.

«Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πραγματικά την ιστορία του ζευγαριού», αναφέρεται στο βιβλίο, μεταξύ άλλων, με το ζευγάρι να περνά από διαδικασία συνέντευξης, βάσει της οποίας έχουν γραφεί αρκετά. Η εν λόγω συγγραφική προσπάθεια, μάλιστα, όπως αναφέρεται, έχει γίνει από άτομα αρκετά κοντά στο ζευγάρι του Σάσεξ, με τα ΜΜΕ να αναφέρουν, ότι ο οίκος των Ουίντσορ μάλλον δεν ήταν ενημερωμένος για αυτήν και θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι λίγο παραπάνω από υπομονή τριών μηνών, ώστε να μάθουμε την αλήθεια, τουλάχιστον από τη δική τους πλευρά.

Άσχημα νέα για την Μέγκαν Μαρκλ

Πολύ δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για την Μέγκαν Μαρκλ από τη μέρα που έφυγε από το Buckingham, μιας και έγιναν γνωστά μερικά δυσάρεστα νέα για την πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, και για μία δικαστική διαμάχη που είχε με αγγλικό μέσο.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαμάχη με την αγγλική ιστοσελίδα, Daily Mail, ωστόσο κατέληξε να χάνει τελικά τη δίκη...διαβάστε περισσότερα για την Μέγκαν Μαρκλ στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share