Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

"Ο πανικός δε δημιουργείται όταν αυτοί που..." - Ο Γιάννης Μπέζος σπάει τη σιωπή του

...και μιλάει για τις ημέρες που ζούμε!

9 Απριλίου 2020 12:37

Για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τις ασχολίες του τις μέρες αυτές, μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, στην εκπομπή "MEGA Mag".

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε κάνει μια έκτακτη τοποθέτηση, τόνισε πως και για αυτόν, η εμπειρία της καραντίνας είναι κάτι πρωτόγνωρο, ωστόσο μέσα στο σπίτι έχει βρει την ευκαιρία για ξεκούραση και ενασχόληση με δραστηριότητες για τις οποίες δεν είχε χρόνο πριν την επιβολή της απαγόρευσης.

"Δημιουργήθηκε ένας καινούριος χρόνος και έξω και μέσα μας", υποστήριξε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως εξαρτάται από τον καθένα πώς και αν θα τον εκμεταλλευτεί.

Γιάννης Μπέζος

Ακόμα, τις ώρες του τις περνάει βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία, ενώ αυτό που του λείπει είναι η εξωτερική σωματική άσκηση. "Ο χρόνος είναι αποκαλυπτικός και ωφέλιμος", δήλωσε, ενώ για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις δημοσίων προσώπων στο ευρύ κοινό, υποστήριξε πως "πολλαπλασιάζεται η ευθύνη μας τώρα, έχει μεγάλη σημασία τι λέμε και πόσα λέμε".

Για τα μέτρα της κυβέρνησης, ισχυρίστηκε, ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθεί αν έχουν αποδώσει, ωστόσο του φαίνονται ορθά και στη σωστή κατεύθυνση. Είναι σημαντικό που δεν προκλήθηκε πανικός", είπε και συμπλήρωσε πως "ο πανικός δε δημιουργείται όταν αυτοί που ηγούνται πολιτειακά δείχνουν μια σοβαρότητα".

Γιάννης Μπέζος: Στο πλευρό κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού

Σίγουρα για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να μάθεις δίπλα στους κορυφαίους! Και αυτό ταιριάζει γάντι στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό Ελληνίδας ηθοποιού! Και όχι, δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

Ο Έλληνας ηθοποιός είναι δημιούργημα του... Θύμιου Καρακατσάνη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο του από μικρός, ωστόσο η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός με την οποία συνεργάστηκε ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η γυναίκα θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, είναι ιδιαίτερη αδυναμία στον τότε, νεαρό, Γιάννη Μπέζο και μιλούσε για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια! Πως να μην γίνει μεγάλος ηθοποιός όταν στα πρώτα του βήματα είχε δίπλα την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό;

Δείτε μια κοινή τους φωτογραφία:

Γιάννης Μπέζος

Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιάννη Μπέζο, δείτε εδώ την δημόσια έκκληση που έκανε η Ναταλία Τσαλίκη. Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share