Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Γιάννη Μπέζο

Έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

24 Μαρτίου 2020 08:23
Έκτακτη τοποθέτηση από τον Γιάννη Μπέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένης ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, συμμετείχε στη σειρά των διαφημιστικών που έχει δημοσιεύσει η ΕΡΤ, με σκοπό την προώθηση της καμπάνιας #μένουμε_σπίτι.

Με τη σειρά του, έδωσε το δικό του ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες μέρες με την ραγδαία εξάπλωση του φονικού ιού. Έτσισυμμετέχει στη σειρά των σποτ με τίτλο "Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε". Στα συγκεκριμένα σποτ έχουμε ήδη δει την Δήμητρα Γαλάνη αλλά και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε στις οθόνες μας τα μηνύματα κι άλλων celebrities, οι οποίοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους αμφιβάλουν για το αν πρέπει να μείνουν στο σπίτι. Μάλιστα, ο πρώτος ηθοποιός που προχώρησε σε σποτ για την προστασία από την εξάπλωση του ιού ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος. (Δείτε εδώ το μήνυμα του για τον κορωνοϊό).

Τι ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος στο μήνυμά του;

"Το να μείνουμε στο σπίτι μας αυτές τις μέρες δεν είναι απλά ένα δείγμα υπακοής στις Αρχές που μας το ζητάνε αλλά θα έλεγα πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα απέναντι στο σύνολο. Μια προσωπική υποχρέωση” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος στο μήνυμα του, προσθέτοντας πως “είναι μια άσκηση αυτοπειθαρχίας η οποία θα δείξει κατά πόσο είμαστε κανονικοί πολίτες ή απλά υπήκοοι".

Ενώ συνέχισε: "Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι που κατά κανόνα αποφεύγουμε. Τον εαυτό μας. Μπορεί να μας εκπλήξει! Όχι με τα ελαττώματα του αλλά με τις αρετές του. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Μένουμε σπίτι, λοιπόν, με καθαρό μυαλό και ζεστή καρδιά. Μένουμε σπίτι".

"Φαίνεται ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει...": Η δημόσια έκκληση!

Ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, άλλωστε ο ηθοποιός και μέσα από συνεντεύξεις του έχει αναφέρει ότι δεν είναι λάτρης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύζυγός του, η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία είναι ενεργή στο Facebook, ενημερώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότερα είναι τα προφίλ που δημιουργούνται στα social media χρησιμοποιώντας το όνομά του.

Έτσι η ηθοποιός δημοσίευσε μία εικόνα με όλους τους ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν με το όνομα του Γιάννη Μπέζου και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά στους λογαριασμούς αυτούς!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν σχηματίσει ψεύτικα προφίλ στο instagram, και μιλούν εξ ονόματος του Γ. Μπέζου. Επειδή εγώ δεν γνωρίζω να το κάνω, παρακαλώ όσοι μπορούν, να κάνουν μια αναφορά. Ευχαριστώ πολύ»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share