Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την κρατά καθηλωμένη στο σπίτι!

Τι συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό;

6 Απριλίου 2020 09:56
Ξένια Καλογεροπούλου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την κρατά καθηλωμένη στο σπίτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό πρόβλημα με την όρασή της αντιμετωπίζει η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Ξένια Καλογεροπούλου με αποτέλεσμα να παραμένει καθηλωμένη στο σπίτι της. Τι δήλωσε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός.

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου απ’ την Πρωτοχρονιά. Έτυχε να πάθω κάτι πολύ σοβαρό στα μάτια μου και δεν μπορώ πια να διαβάζω ούτε να γράφω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακούω βιβλία. Κλείνω τα μάτια και τα ακούω» εξομολογήθηκε η ίδια.

«Έχω μια φίλη που με προσέχει εδώ, βγαίνω και περπατώ πολύ λίγο στο πάρκο, κι επειδή τη μέρα της κηδείας της Αλίκης πέθανε η γάτα μου, έχω μια καινούργια που μου κάνει παρέα και με παρηγορεί. Το ότι δεν βλέπω είναι χειρότερο απ’ το ότι είμαι στο σπίτι. Δεν θα με πείραζε τόσο το κλεισμένη μέσα, αν μπορούσα να βλέπω καλύτερα, αλλά προσαρμόζομαι κι εγώ και κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε όλοι» σχολίασε η ηθοποιός αναφορικά και με τα μέτρα που πήρε η Πολιτεία για την πανδημία.

Και συνέχισε: «Άκουσα κάμποσα βιβλία, τα πιο πρόσφατα είναι ο τελευταίος τόμος της «Αναζήτησης του χαμένου χρόνου» του Προυστ. Είχα διαβάσει όλο το βιβλίο, αλλά όχι τον τελευταίο τόμο, η «Λολίτα» και το «Μίλησε μνήμη» του Ναμπόκοφ. Και όπως πολύς κόσμος ακούω -αφού δεν μπορώ να δω- τηλεόραση, όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε και να μην κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σε κρίσιμη κατάσταση βρισκόταν προ ημερών και η γνωστή ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, δείτε εδώ την εξέλιξη της υγείας της.

Κώστας Βουτσάς - Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε πάει στην κηδεία της Λάσκαρη

Η Ζωή Λάσκαρη και ο Κώστας Βουτσάς ήταν πολύ δεμένοι και ο θάνατός της τον είχε θλίψει βαθιά. Κάτι που είχε σχολιαστεί τότε βέβαια είναι ότι δεν πήγε στην κηδεία της.

Όταν έγινε η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού ο Κώστας Βουτσάς δεν πήγε, κάτι που σχολιάστηκε από μερίδα του τύπου. Η Αλίκη Κατσαβού είχε δηλώσει τότε:

« Ο Κώστας έχει δηλώσει σε όλες του τις συνεντεύξεις ότι δεν πηγαίνει σε κηδείες. Όχι μόνο της Ζωής Λάσκαρη, αλλά σε καμία κηδεία. Θα πάει μόνο σε μια κηδεία και εννοεί την δική του» Δεν μας απασχολούν όσα γράφτηκαν. Η διόγκωση της πραγματικότητας δεν έχει σχέση με μας. Ο Κωστής είναι σε περιοδεία δεν μπορεί να απαντήσει άρα αναγκάζομαι να απαντήσω εγώ».

Ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει στον Ελεύθερο Τύπο στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη: «Τη Ζωΐτσα την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. Ήταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο»

Μετά από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της και έχει προσθέσει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια για να κρατά παρέα στον μικρό Φοίβο, όπως θα δείτε εδώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share