Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέο μέλος στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά

Κρατάει συντροφιά στον Φοίβο

23 Μαρτίου 2020 17:00
Νέο μέλος στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος σε όλους Κώστας Βουτσάς έχει φύγει από την ζωή σχεδόν ένα μήνα, και έχει μείνει ανεξίτηλος στην μνήμη όλων μας αλλά και της οικογένειάς του. Ωστόσο, προστέθηκε ένα νέο μέλος σε αυτή, που χαρίσει πολλά χαμόγελα στον μικρό Φοίβο.

Δεν είναι άλλο από ένα μικρό σκυλάκι, που τους κρατάει συντροφιά σε αυτές δύσκολες μέρες, μιας και όλοι μας βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Μπορείτε να δείτε εδώ όλα όσα είχε πει στον Φοίβο για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού και πατέρα του.

Η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Φοίβο που παίζει με τα παιχνίδια του, το σκυλάκι αλλά και την άδεια θέση, όπου κάποτε καθόταν ο Κώστας Βουτσάς, λέγοντας:

«Μια τετράποδη φίλη είναι εδώ για να αναμετρηθούμε με το μέγεθος της ευθύνης της.Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε» έγραψε η Αλίκη για το σκυλάκι της οικογένειας.

Η τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο - Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού που «ραγίζει» καρδιές (photo)

Η Αλίκη Κατσαβού, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει την τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο!

Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου απεβίωσε μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ. Επίσης, σπάραξε το πανελλήνιο με αυτήν την απίστευτη κίνηση που έδειξε ο ΑΝΤ1!

«Ποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν αυτή η #τελευταία αγκαλιά τους στο κινητό μου; 6.2.2020», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Έντονες στιγμές και συγκίνηση για τον Κώστα Βουτσά! (video)

Ο Κώστας Βουτσάς έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από τη ζωή, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αποτελώντας τον «αιώνιο έφηβο» της καρδιάς των Ελλήνων. Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία με τον Φοίβο.

Ο εκλιπών ηθοποιός είχε πολλές μεγάλες αγάπες στη ζωή του και μία εξ αυτών ήταν και η ΑΕΚ, για την οποία πάντοτε εξέτρεφε αγνά συναισθήματα, με την ομάδα να βρίσκει κάθε ευκαιρία να τιμήσει τη μνήμη του.

Αυτό συνέβη και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Πριν από την έναρξή του, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Βουτσά, με τις στιγμές να είναι έντονες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share