Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τεραστίων διαστάσεων το σαλόνι του Γιώργου Παπαδάκη

Μείναμε έκπληκτοι!

21 Μαρτίου 2020 09:44
Τεραστίων διαστάσεων το σαλόνι του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία εβδομάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει εγκαταλείψει τα στούντιο του ANT1, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ωστόσο, όλα τα πρωινά, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", εμφανιζόταν στην εκπομπή μέσω skype. Από εκεί, ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδάκης, έλεγε τις απόψεις του, σαν να ήταν στο πάνελ. Μάλιστα, αυτό που παρατηρήσαμε εμείς, ήταν το σαλόνι από το οποίο εμφανιζόταν ο ίδιος.

Πρόκειται προφανώς, για το σαλόνι του σπιτιού του, το οποίο, όπως θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω, είναι τεράστιο. Στο πλάνο, φαίνεται ένα μεγάλο τζάκι στο κέντρο, ενώ δεξιά και αριστερά υπάρχουν δύο μεγάλοι καναπέδες.

Δείτε την φωτογραφία:

Πριν χρόνια, μάλιστα, η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, "Μπαμ", είχε κάνει μια πλάκα στον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του. Δείτε το βίντεο από το σπίτι:

Παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης!

Μια στιγμή που δε θα ξεχάσει ποτέ ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι όταν έμαθε on air, ότι έγινε παππούς για δεύτερη φορά.

Σχεδόν πριν από δύο χρόνια, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", έμαθε ότι γεννήθηκε το δεύτερο εγγόνι του, καθώς μιλούσε με τους συνεργάτες του για την συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών. O Γιώργος Παπαδάκης έλεγε, ότι ένα παιδί που γεννιέται σήμερα θα ζει μέχρι τα 43 του χρόνια μ’ αυτό το βάρος, διέκοψε και είπε: "και γεννήθηκε το παιδί!" εννοώντας το εγγόνι του!

"Πριν από λίγο… Μου έφυγε και το άγχος… Γεννήθηκε την ημέρα του Αγίου Μνημονίου."

Κι αν γνωρίζατε πότε έγινε παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης, θα σας αποκαλύψουμε και κάτι ακόμη. Γνωρίζετε για τους θανάτους που "τσάκισαν" τον παρουσιαστή; Μόλις μάθετε θα ανατριχιάσετε!

"Φύγε, είσαι άσχετος" - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης

Πανικός με τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία από τις εκπομπές του. "Φύγε! Φύγε! Είσαι άσχετος..." Τι συνέβη και βγήκε... εκτός εαυτού;

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας ήταν, πριν καιρό, και ο παρουσιαστής, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτή κατά την διάρκεια της εκπομπής. Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα γενικό πλάνο του για να δει τι φορούσε.

Ο ρεπόρτερ ο οποίος φορούσε γραβάτα εξήγησε πως είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση λόγω της ημέρας. Μάλιστα έδωσε και την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε και έδωσε την δική του ετυμολογία.

"Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως, επίσης, η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη" είπε στον ρεπόρτερ. Ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει δείξει, πως δεν μασάει τα λόγια του και λέει την άποψή του χωρίς ενδοιασμούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share