Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεύτερο χτύπημα θανάτου για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη;

Δεν άντεξε!

27 Φεβρουαρίου 2020 09:50
Δεύτερο χτύπημα θανάτου για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παπαδάκης βίωσε και δεύτερο "χτύπημα" θανάτου, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχασε δύο αγαπημένους του φίλους.

Αναφερόμαστε φυσικά, στον χαμό του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02). Την είδηση του θανάτου, πρώτος μετέδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είχε φιλική σχέση εδώ και χρόνια, με τον μεγάλο ηθοποιό, και όπως είναι λογικό, στεναχωρήθηκε.

Τι είπε για τον θάνατό του;

"Ψάχνουμε εδώ και 15 λεπτά, μια είδηση άσχημη που μας ήρθε. Γιατί δυστυχώς ένας άνθρωπος που αγάπησες εσύ, εγώ, ο Γιώργος, η Αλεξάνδρα, όλοι η Ελλάδα, ένας άνθρωπος, ο οποίος μας χάριζε γέλιο και αισιοδοξία, ο Κώστας ο Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Ο αγαπημένος φίλος, προσωπικά αγαπημένος φίλος Κώστας Βουτσάς, έφυγε 2:20 τα ξημερώματα. Δεν άντεξε. Νοσηλευόταν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού".

Ωστόσο, περίπου πριν από έναν χρόνο, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου του 2019, έφυγε από τη ζωή ένας επίσης αγαπημένος του φίλος, ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" είχε δηλώσει τη θλίψη του δημόσια, λέγοντας πως έχασε έναν φίλο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει και όλη του την οικογένεια από καρκίνο

Εσείς γνωρίζατε για την οικογενειακή τραγωδία που χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη;

Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους, μιας και κάθε μέρα είναι πρώτος στον πίνακα της AGB, ωστόσο για να φτάσει εκεί έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στο παρελθόν!

Η μοίρα έχει χτυπήσει άσχημα τον Γιώργο Παπαδάκη! Κι αυτό γιατί έχει χάσει 4 μέλη της οικογένειάς του από καρκίνο!

Πατέρας, μάνα και τα δύο του αδέλφια! Παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω! Συνέχισε μαχητής, με συμμάχους την γυναίκα του και τα παιδιά του και κατάφερε τα πάντα! Παράδειγμα προς πολλούς σίγουρα ο Γιώργος Παπαδάκης!

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι είχε μια "άγνωστη" κόρη! Μια τρομερή ιστορία που μας συγκίνησε όλους.

Ο λόγος για την μικρή αδερφή του παρουσιαστή, που έπασχε από σύνδρομο Down, την οποία και έχασε νωρίς. Και λέμε κόρη διότι την είχε πραγματικά σαν το μικρό του παιδί.

Είναι γνωστό πως έχει χάσει την οικογένεια του από καρκίνο, όμως ο θάνατο της αδελφής του ήταν εκείνος που τον στιγμάτισε! Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέθανε η αδελφή του και όπως αποκάλυψε ήταν τα πάντα για τον ίδιο!

Μάλιστα ο ίδιος ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε στην ζωή καθώς είχε χαθεί και ο αδελφός, τον ρόλο του οποίου έπαιζε και η δημοσιογράφος για την αδελφή του!

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share