Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Τρύφωνας Σαμαράς!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

29 Δεκεμβρίου 2019 16:41
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Τρύφωνας Σαμαράς!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ πριν λίγο καιρό διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι του.

Ο γνωστός κομμωτής βρισκόταν στο εορταστικό show του Νίκου Κοκλώνη στο Open, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο ίδιος χρειάστηκε να μείνει για λίγες μέρες στο κρεβάτι και ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του όλο και βελτιώνεται.

Θρίλερ για τον Τρύφωνα Σαμαρά: Οι ώρες αγωνίας μετά το έμφραγμα!

Ώρες αγωνίας φαίνεται να περνά ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά το έμφραγμα που τον έχει στεναχωρήσει...

Ο λόγος φυσικά για τον φίλο του Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ καλοί φίλοι και όπως είναι λογικό η είδηση για την κατάσταση της υγείας του, έχει στεναχωρήσει αρκετά τον Τρύφωνα, ο οποίος και βρίσκεται στο πλευρό του από τη στιγμή που το έμαθε.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο παρουσιαστής του Open, περιμένει τις εξετάσεις του, οι οποίες θα δείξουν και την πορεία του.

"Το σημαντικό είναι πως έχει διαφύγει εντελώς το κίνδυνο. Σε δεύτερο χρόνο μπαίνει φυσικά και το χειρουργείο που πρέπει να κάνει για τη μύτη του…", είπαν στην εκπομπή.

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...»! Συγκινούν τα λόγια του Τρύφωνα Σαμαρά!

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...» συγκινούν τα λόγια του Τρύφωνα Σαμαρά! Συγκλονισμένος είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος "έφυγε" χθες το βράδυ, όταν η μηχανή του εξετράπη της πορείας της.

Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια που τροχαίου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μεταξύ άλλων γνωστών, αλλά και φίλων του νικητή του Power of love θέλησε να του "αντίο" και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share