Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Τι συνέβη στον αγαπημένο κομμωτή;

9 Νοεμβρίου 2019 12:42
Δύσκολες ώρες για τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ο κομμωτής που αγαπάει όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η showbiz! Τι συμβαίνει όμως και περνάει δύσκολα;

Δυστυχώς πριν λίγο καιρό διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Τρύφωνα Σαμαρά! Μπήκαν στο υπόγειο του σπιτιού του και προκάλεσαν αναστάτωση! Κυκλοφόρησε σε τραγούδι το "It's Amazing" του Τρύφωνα Σαμαρά!

Τι δήλωσε όμως ο διάσημος κομμωτής;

«Το αγαπημένο μου είναι να φτιάχνω νύχι με λίμα και να πλένω πιάτα, όλες τις άλλες δουλειές τις βαριέμαι. Είχα πάρει πλυντήριο αλλά τώρα τα πλένω στη σκάφη γιατί μου το κλέψανε. Ήταν ολοκαίνουργιο και το είχα στο υπόγειο και μου κλέψανε».

Θρίλερ για τον Τρύφωνα Σαμαρά: Οι ώρες αγωνίας μετά το έμφραγμα!

Ώρες αγωνίας φαίνεται να περνά ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά το έμφραγμα που τον έχει στεναχωρήσει...

Ο λόγος φυσικά για τον φίλο του Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ καλοί φίλοι και όπως είναι λογικό η είδηση για την κατάσταση της υγείας του, έχει στεναχωρήσει αρκετά τον Τρύφωνα, ο οποίος και βρίσκεται στο πλευρό του από τη στιγμή που το έμαθε.

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο παρουσιαστής του Open, περιμένει τις εξετάσεις του, οι οποίες θα δείξουν και την πορεία του.

"Το σημαντικό είναι πως έχει διαφύγει εντελώς το κίνδυνο. Σε δεύτερο χρόνο μπαίνει φυσικά και το χειρουργείο που πρέπει να κάνει για τη μύτη του…", είπαν στην εκπομπή.

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...»! Συγκινούν τα λόγια του Τρύφωνα Σαμαρά!

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...» συγκινούν τα λόγια του Τρύφωνα Σαμαρά! Συγκλονισμένος είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή, όταν η μηχανή του εξετράπη της πορείας της.

Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια που τροχαίου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μεταξύ άλλων γνωστών, αλλά και φίλων του νικητή του Power of love θέλησε να του "αντίο" και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share