Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης!

25 Ιουνίου 2019 12:24
Σοκ: Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης!

Σοκ με τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς ο παρουσιαστής του Open μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα!

Έντρομοι οι συνεργάτες τον είδαν να καταρρέει στα γυρίσματα της εκπομπής του «Ιt’s Show Time»!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε»: «Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό… Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά…».

Νίκος Κοκλώνης: To σοβαρό πρόβλημα υγείας του που κανείς δεν γνώριζε!

Ο Νίκος Κοκλώνης αναχώρησε ξανά, αυτή τη φορά για τη Ρίγα της Λετονίας σε επιχειρηματικό ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί του παρουσιάστηκε έντονη δύσπνοια και χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα για εξετάσεις.

Από το περιβάλλον του Κοκλώνη έχει διαρρεύσει η έντονη ανησυχία για την υγεία του, καθώς ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει από παιδί και θεωρούσε πως έχει ξεπεράσει τους τελευταίους μήνες δείχνει να επιδεινώνεται.

Από μικρό παιδί ταλαιπωρούταν από ανεξήγητες δύσπνοιες, μάλιστα, σε ηλικία 7 ετών και ενώ βρισκόταν σε προπόνηση πόλο, μια έντονη δύσπνοια τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με βαριάς μορφής άσθμα, που τον κράτησε για μήνες στο κρεβάτι με ειδική αγωγή με αποτέλεσμα να χάσει τη σχολική χρονιά.

Πηγαίνοντας στο γυμνάσιο, φάνηκε πως το πρόβλημα ξεπεράστηκε οριστικά, όμως πριν από 9 μήνες, μια αιφνίδια κρίση δύσπνοιας μετά την επιστροφή του από υπερατλαντικό ταξίδι τον οδήγησε ξανά στα επείγοντα. Μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε με διατατική μυοκαρδιοπάθεια ελαφράς μορφής και παρακολουθείται στενά από το γιατρό του για να τη σταθεροποιήσει θεραπευτικά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

It’s Show Time: Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω στην εποχή του ελληνικού κινηματογράφου!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share