Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αθηνά Ωνάση! Μεγάλη μάχη

Οι τραγικές στιγμές!

29 Νοεμβρίου 2019 13:07
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αθηνά Ωνάση! Μεγάλη μάχη

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο!

Μάλιστα στο πλαίσιο του χωρισμού αυτού πέρασε και βαριά κατάθλιψη με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί εκτάκτως σε νοσοκομείο του Βελγίου!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η εισαγωγή της «χρυσής» κληρονόμου στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε, λόγω του γάμου του πρώην συζύγου της με τη δημοσιογράφο και του κατακλυσμού φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτη την επίσκεψη στην Παναγία, στο «Βατικανό» της Πορτογαλίας.

Η Ωνάση επίσης πληροφορήθηκε τη «δηλητηριώδη» ανάρτηση της νέας πλέον συζύγου του Αλβάρο «Ευλογημένοι και προστατευμένοι», εννοώντας φυσικά από τη «χρυσή» κληρονόμο.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αθηνά Ωνάση: "Την απομόνωσε και την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου!" Αποκάλυψη σοκ!

Πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν τη συμπεριφορά της Αθηνάς με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρρυσέλ. Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές: Η Αθηνά σε αντίθεση με τη Χριστίνα δεν πάσχει από βουλιμία και κατά, δεύτερον, η Αθηνά ακολουθεί υγιεινή διατροφή και δεν συμπαθεί καθόλου το αλκοόλ, σε αντίθεση με τη μητέρα της. Βέβαια και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αϋπνίες ταλαιπωρούν την Αθηνά, όπως συνέβαινε και με τη μητέρα της.

Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταστησε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Αμέσως έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να σταματήσει να διαβάζει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον πρώην σύζυγο της. Κάτι που ούτως ή άλλως προσπαθούσε να εφαρμόσει η Ωνάση μετά από σχετικές συμβουλές ψυχοθεραπευτή, έχοντας απαγορεύσει στα ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον της να αναφέρουν έστω και τα ονόματα του Αλβάρο και της νέας συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο. Πάντως, ένας ακόμη λόγος της κατάθλιψης που βιώνει η Αθηνά Ωνάση είναι και η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν.

Ντροπή σου Αθηνά Ωνάση! Ξεφτίλα...

Απίστευτη αποκάλυψη για τον χαρακτήρα της Αθηνάς Ωνάση που ανατρέπει τα πάντα γύρω από την χρυσή κληρονόμο!

Συγκεκριμένα, άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της Αθηνάς Ωνάση βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Ανθρωπος από το περιβάλλον της αποκάλυψε ότι η χρυσή κληρονόμος δεν βοηθά κανέναν αλλά ούτε δίνει 1 ευρώ σε όποιον έχει ανάγκη.

Ο Αλέξης Μανθεάκης ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Εγκυμονούσα η Αθηνά Ωνάση!

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε, στον Πολίτη της Κύπρου, πως οι σχέσεις του με την Αθηνά πάγωσαν μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στο οποίο η χρυσή κληρονόμος δεν του στάθηκε.

«Διέκοψα τις σχέσεις με την Αθηνά πριν από 6 μήνες. Η γυναίκα μου ήταν εγχειρισμένη, πάλευε για τη ζωή της και επικοινώνησα με την Αθηνά για να ζητήσω βοήθεια.

Της είπα ότι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια χρειάζομαι την στήριξή της. Είδα ότι πήρε το μήνυμα, δεν μου απάντησε και ο δικηγόρος της μου είπε ότι η Αθηνά εκνευρίστηκε για την απαίτησή μου για βοήθεια.

Απογοητεύτηκε που δεν στράφηκα αλλού και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ. Και μόλις είχε γλιτώσει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Έχει κλειστεί σε έναν μικρό κύκλο με ελάχιστους φίλους, δεν βγαίνει, δεν βοηθάει τον κόσμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share