Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάσης!

Τα πάνω κάτω με τον χωρισμό της!

31 Οκτωβρίου 2019 15:32
Ανατροπή με το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάσης!

Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και μεγάλης κόντρας, βγήκε εν τέλει τον Νοέμβριο του 2017 το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάσης και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με την Espresso, το διαζύγιο εκδόθηκε με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα, θέλοντας έτσι να βάλουν ένα τέλος σε ό,τι τους θυμίζει την περίοδο που υπήρξαν παντρεμένοι.

Πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Bunte.de αναφέρουν πως και οι δύο εκπροσωπήθηκαν στο βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να γίνει γρήγορα μια συμφωνία.

Αθηνά Ωνάση: Έγκυος η χρυσή κληρονόμος!

Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ' αυτό που διεκδικούσε.

Ο λόγος που ο Ντόντα δεν έδωσε συνέχεια στη δικαστική διαμάχη είναι η ανάγκη του να προχωρήσει τη ζωή του και να βγάλει για πάντα από τη ζωή του την Αθηνά Ωνάση.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε πως ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια (από τα 11 χρόνια του γάμου τους), διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Απομονωμένη και μοναχική η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο! Πού και πώς ζει η χρυσή κληρονόμος μετά το διαζύγιο;

Σε μία μικρή κωμόπολη της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στο Φαλκενσβάαντ ζει πλέον μόνιμα και απομονωμένα η Αθηνά Ωνάση, η οποία πλέον ασχολείται πλήρως με την ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας.

Μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της και πλέον ζει ήρεμα, χωρίς να κάνει πάρτι στην βίλα της, καλώντας κοσμικούς τους διεθνούς τζετ σετ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ελένη» και ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού τύπου, η Αθηνά Ωνάση διάλεξε αυτή την μικρή κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλαδή κάνει και εκείνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι του Φαλκνεσβάαρντ την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά.

Η χρυσή κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της.

Η Ωνάση πλέον προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», πρόσθεσε.

Η αφοσίωσή της στα άλογα αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό πέταξε για Ντουμπάι, όπου – παρότι το άλογό της βρισκόταν σε κακή μέρα – κατάφερε να αγωνιστεί και να κερδίσει την τέταρτη θέση.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφθεί την προγονική της γη, τουλάχιστον 12 χρόνια.

Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα την Αθήνα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis horse show – τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον στήριζε από την κερκίδα.

Πάντως η διάσημη κληρονόμος δεν αποκλείεται να επισκεφτεί φέτος την χώρα μας, καθώς είναι καλεσμένη στο διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups – ένα από τα σημαναντικότερα events του αθλήματος – που θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη του προσεχούς Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ, η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα έρθει – έχει όμως στείλει στους διοργανωτές των αγώνων, μια λίστα με όλα όσα ζητάει.

Ανάμεσα στην λίστα με αυτά που θέλει, είναι μια πολυτελής κατοικία στα Μεσόγεια, πλήρως απομονωμένη από άλλα οικήματα, ένα θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, φύλαξη και προστασία όλο το 24ωρο, καθώς και το να μην διαρρεύσουν στον Τύπο, φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Θρίλερ με την Αθηνά Ωνάση: Εξαφανίστηκε!

Να εξαφανιστεί από... παντού μετά τις εξελίξεις στα προσωπικά της επιθυμεί η Αθηνά Ωνάση και για αυτό τον λόγο άλλαξε μέχρι και χώρα! Που βρίσκεται; Κανείς δεν γνωρίζει!

"Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά". Αθηνά Ωνάση: Έγκυος η χρυσή κληρονόμος!

Η Αθηνά Ωνάση είναι η γυναίκα που βλέπουν συχνά οι κάτοικοι του Φάλκνεσβααρντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ελένη", η κληρονόμος της δυναστείας των Ωνάση έχει αλλάξει χώρα και ζωή.

"Με εξαίρεση την υπέροχη ξύλινη βίλα της, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τις υπερβολές, τα πάρτι, ή την αναίτια επίδειξη πολυτέλειας. Προτιμά την ήσυχη, πειθαρχημένη ζωή του αθλητή, η καθημερινότητά της οργανώνεται γύρω από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της. Προσέχει τη διατροφή της, κοιμάται αρκετά και προπονείται πολλές ώρες καθημερινά ώστε να είναι σε φόρμα. Αποδεικνύοντας, με τη στάση της πως η ιππασία είναι ένα γνήσιο πάθος της και όχι το καπρίτσιο κάποιου κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο. Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες", δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Σκληρή η Αθηνά Ωνάση: Η απαράδεκτη συμπεριφορά που κανείς δεν ήξερε!

Το άλλο, σκληρό πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση αποκάλυψε στενός συνεργάτης της οικογένειας, ο Αλέξης Μανθεάκης. Η απαράδεκτη συμπεριφορά που κανείς δεν ήξερε!

Ο Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, μίλησε για την Αθηνά Ωνάση, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον χωρισμό από τον Ντόντα.

Ο ίδιος, μάλιστα, εξέφρασε και την πικρία του για την Αθηνά που δεν τον βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.

"Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση. Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω", είπε ο Αλέξης Μανθεάκης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share