Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Εγκυμονούσα η Αθηνά Ωνάση!

Σεισμός στην showbiz!

22 Νοεμβρίου 2019 14:40
Εγκυμονούσα η Αθηνά Ωνάση!
Follow us on Google News

Αυτό και αν είναι αποκάλυψη για την χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Είναι έγκυος; Ποια... τραγωδία κρύβεται πίσω από την εγκυμοσύνη; H κίνηση έκπληξη της Αθηνάς Ωνάση! Τι ετοιμάζει;

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετό διάστημα έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει την ζωή του καθώς έχει παντρευτεί ξανά!

Αθηνά Ωνάση

Ωστόσο η πιο... τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Ελληνίδας κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην πλέον σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ!

Αθηνά Ωνάση: Η αγάπη για την μητέρα της και η αφόρητη νοσταλγία για εκείνη!

Μια θλιμμένη εικόνα είναι το πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση και ειδικά όταν αναφέρεται στην μητέρα της! Η πλούσια κληρονόμος έχασε σε νεαρή ηλικία την μητέρα της κάτι που την κάνει να την νοσταλγεί συχνά! Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο! Δεν πάει το μυαλό σας!

Η χρυσή κληρονόμος σε σπάνια συνέντευξη που είχε δώσει πριν τέσσερα χρόνια στο Vanity Fair είχε αποκαλύψει πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της, την οποία έχασε όταν ήταν 4 χρονών.

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν.

Αθηνά Ωνάση μητέρα Χριστίνα Ωνάση

Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό!»

Μάλιστα, όπως αναφέρουν φιλικά της πρόσωπα, η Αθηνά Ωνάση αναφέρει συχνά μέχρι και σήμερα πως θα ήθελε να είχε στο πλευρό της την μητέρα της, καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον χαμό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share