ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Σκληρός ο Γιάννης Μπέζος: “Εγώ δεν δένομαι με το…”

Σκληρός ο Γιάννης Μπέζος: “Εγώ δεν δένομαι με το…”
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Πολλές φορές ο Γιάννης Μπέζος γίνεται λιγάκι “σκληρός”, αφού προτιμά να λέει την άποψη του χωρίς να κομπιάζει.

Με την ευκαιρία διαβάστε: “Γιάννη Μπέζο, ο κόσμος σε έκανε ότι είσαι”: Χαμός με τον ηθοποιό!

Πριν από λίγο καιρό ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε δώσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και είχε μιλήσει για την επιλογή του να συμμετάσχει στη σειρά “Πέτα τη Φριτέζα“. Μάλιστα είχε τονίσει πως ο ίδιος δεν δένεται με το παρελθόν.

Συγκεκριμένα είχε πει: “Βρέθηκε αυτό το πολύ ενδιαφέρον κείμενο, μια ιστορία ολόκληρη, και νομίζω ότι πλευράς παραγωγής είναι πολύ καλή, ενώ και η ομάδα των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ήταν μια ευκαιρία να ξανά βγω στη τηλεόραση, εφόσον έχουμε κάτι να πούμε πάλι και να περάσει καλά ο κόσμος. Μην ψάχνετε για συναισθήματα, γιατί εγώ δεν δένομαι με το παρελθόν.”

“Αυτή η ανοησία γίνεται εθιστική”: Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος!

Για ακόμη μια φορά ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος. Αφορμή κάποιες… ανοησίες που γίνονται εθιστικές.

Ο Γιάννης Μπέζος, σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και την σειρά “Άγριες Μέλισσες“. Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκληρή κριτική του Γιάννη Μπέζου στην Ειρήνη Καζαριάν!

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Βλέπω “Άγριες μέλισσες” όταν επιστρέφω αργά το βράδυ, γιατί έχουν πολύ ενδιαφέρον. Όσο για το τι δεν βλέπω… Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν: κάτι διαγωνιστικά, κάτι ανόητες συνεντεύξεις… Σαν να γίνεται συναγωνισμός χαμηλού γούστου.

Αλλά δεν θέλω να ονομάσω συγκεκριμένα, γιατί θα μπω στο επίπεδο του κουτσομπολιού. Ας πούμε πως υπάρχει μια τάση προς την ανοησία, κάτι που προκαλεί εθισμό. Η ανοησία, επειδή είναι εύκολη και καταναλώσιμη, είναι πολύ εθιστική, δυσκολεύεσαι να της ξεφύγεις. Γίνεται και μόδα. Αλλά υπάρχουν κι αυτά, δεν γίνεται να μην υπάρχουν. Είναι τόσο μεγάλο το πρόγραμμα, που δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Μπορείς όμως να τα εντοπίζεις και να μην τα αφήνεις να περνούν έτσι”.

Ναταλία Τσαλίκη: Ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν για τον Γιάννη Μπέζο!

Η Ναταλία Τσαλίκη προχώρησε σε μια δημόσια ανακοίνωση που όλοι περίμεναν για τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός πριν λίγο καιρό έκανε μια δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου “διαφήμιζε” την έναρξη της παράστασης, που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βόμβα από τον Γιάννη Μπέζο: Παραδέχτηκε αυτό που φοβόμασταν!

Ο λόγος για την παράσταση “Ράφτης Κυριών” που είναι ίσως η ωραιότερη παράσταση. 

Περιγραφή

Τα έργα του Ζωρζ Φεντώ. Όσο «επιφανειακά» και «αντιπνευματικά» φαίνονται, τόσο απαιτητικά είναι στη σκηνική τους πραγμάτωση. Η φάρσα, αυτό το υποείδος της κωμωδίας, που αντιμετωπίζεται συνήθως με απαξιωτικό τρόπο από καλλιτέχνες και καλλιτεχνίζοντες, είναι ο χώρος που ο ηθοποιός οφείλει να γίνει δημιουργός και ποιητής ενός χρόνου που την ίδια στιγμή θα τον συμμεριστεί το κοινό. Στόχος είναι το γέλιο το πρωτόγονο. Δηλαδή η μεγάλη μας παρηγοριά.

Δείτε την ανάρτηση της Ναταλίας Τσαλίκη:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου