Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκληρή κριτική του Γιάννη Μπέζου στην Ειρήνη Καζαριάν!

Τι είπε ο ηθοποιός;

12 Νοεμβρίου 2019 17:50
Σκληρή κριτική του Γιάννη Μπέζου στην Ειρήνη Καζαριάν!

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για την Ειρήνη Καζαριάν και την ενασχόληση της με το θέατρο! "Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα": Προκαλεί ο Γιάννης Μπέζος!

Σχολίασε την επιλογή της Ειρήνης Καζαριάν να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση με το έργο του Ίψεν με΄τα από ερώτηση της παρουσιάστριας! Η κριτική του θα λέγαμε ότι ήταν πολύ σκληρή!

Τι είπε όμως για την νικήτρια του GNTM;

Ο ηθοποιός, με χαρακτηριστικό ύφος, είπε τα εξής:

«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».

«Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό.»

Ναταλία Τσαλίκη: Ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν για τον Γιάννη Μπέζο!

Η Ναταλία Τσαλίκη προχώρησε σε μια δημόσια ανακοίνωση που όλοι περίμεναν για τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός πριν λίγο καιρό έκανε μια δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου "διαφήμιζε" την έναρξη της παράστασης, που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βόμβα από τον Γιάννη Μπέζο: Παραδέχτηκε αυτό που φοβόμασταν!

Ο λόγος για την παράσταση "Ράφτης Κυριών" που είναι ίσως η ωραιότερη παράσταση.

Περιγραφή

Τα έργα του Ζωρζ Φεντώ. Όσο «επιφανειακά» και «αντιπνευματικά» φαίνονται, τόσο απαιτητικά είναι στη σκηνική τους πραγμάτωση. Η φάρσα, αυτό το υποείδος της κωμωδίας, που αντιμετωπίζεται συνήθως με απαξιωτικό τρόπο από καλλιτέχνες και καλλιτεχνίζοντες, είναι ο χώρος που ο ηθοποιός οφείλει να γίνει δημιουργός και ποιητής ενός χρόνου που την ίδια στιγμή θα τον συμμεριστεί το κοινό. Στόχος είναι το γέλιο το πρωτόγονο. Δηλαδή η μεγάλη μας παρηγοριά.

Δείτε την ανάρτηση της Ναταλίας Τσαλίκη:

ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ

Ο Μπέζος είναι ένας γνήσιος,ενστικτώδης κωμικός της μεγάλης μεσογειακής μεταπολεμικής παράδοσης.Θαυμάζω το γούστο και την ακρίβειά του στη φάρσα, αλλά και τον εφηβικό χαρακτήρα του.Ανυπομονώ για απόψε, που κάνει πρεμιέρα ο Φεϊντό του. Ο «Ράφτης Κυριών» είναι ίσως η ωραιότερη και αστειότερη παράσταση που έχει φτιάξει-και δεν το λέω επειδή με κάλεσε να κάνω μουσική. Ακούγοντας τον υπέροχο θίασο (Τάσος Γιαννόπουλος Ουζουνιδου Λενα Anna Koutsaftiki Gianna Papageorgiou Denia Stasinopoulou Leonidas Marakis Θανάσης Ισιδωρου Constadina Dadami) να προβάρει, σκεφτομουν το Παρίσι μιας εποχής, έτσι όπως θα το νοσταλγούσαν κάποτε δικοί μας κωμικοί και συγγραφείς, ζώντας κι αυτοί τη δικιά τους Αθηναϊκή φτώχεια. Τα σκαμπρόζικα τραγουδάκια που μιλούσαν για το αθώο ψέμα του παράνομου έρωτα και το δικαίωναν μέσα απ’το χιούμορ. Τέτοια προσπάθησα να κάνω και βγήκε τελικά μια δουλειά που την αγαπώ πολύ-σαν προσωπικό μου δίσκο. Τον ευχαριστώ για την πρόσκληση και για το θίασο και για την τρέλα και ξεκινάω -μαζί σας. Το βράδι θα είμαστε όλοι στο Θέατρο Προσκήνιο / Theatro Proskinio

Posted by Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias on Thursday, October 17, 2019

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Γιάννη Μπέζου!

Εσείς θυμάστε την πρώην γυναίκα του Γιάννη Μπέζου; Θα πάθετε πλάκα! Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνώριζαν πως η Ναταλία Τσαλίκη δεν ήταν η πρώτη γυναίκα στην ζωή του.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει, πέρα από τα δικά του πρόσωπα, ποια είναι αυτή! Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια, όταν είχε αποκαλύψει πως όταν γνώρισε την Ναταλία ήταν ήδη παντρεμένος!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αποκάλυψη βόμβα από διάσημη ηθοποιό: «Αυτό που θα σας πω για τον Γιάννη Μπέζο δεν το ξέρει κανείς!»

Τώρα ποια ήταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό!

"Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία "δέθηκα" πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά! Στο σημείο γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία του Γιάννη Μπέζου;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share