Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του άγνωστου αδελφού της!

Γνωρίζετε ποιος είναι;

14 Νοεμβρίου 2019 13:49
Αθηνά Ωνάση: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του άγνωστου αδελφού της!

Εσείς έχετε δει ποτέ το πρόσωπο του άγνωστου αδερφού της Αθηνάς Ωνάση; Δείτε τον για πρώτη φορά!

Ο λόγος για τον ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, τον ετεροθαλή αδερφό της, ο οποίος το καλοκαίρι παντρεύτηκε. Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, στη Ρωσία. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αθηνά Ωνάση: "Την απομόνωσε και την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου!" Αποκάλυψη σοκ!

Ωστόσο από τον γάμο έλειπε η Αθηνά Ωνάση. Είναι γνωστό πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ και αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε.

Ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, είναι μόλις λίγους μήνες πιο μικρός από την Αθηνά Ωνάση και η γέννησή του ήταν το μεγάλο σκάνδαλο εκείνης της εποχής, καθώς ο Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, αλλά είχε αφήσει έγκυο την ερωμένη του, τότε, Μαριάν Λαντχάγκε.

Αμύθητη είναι η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση! Τα νούμερα που θα δείτε θα σας κάνουν να τα χάσετε!

Η Αθηνά Ωνάση δεν έχει άδικα τον τίτλο της χρυσής κληρονόμου αφού αν μάθετε τα νούμερα της περιουσίας της θα ζαλιστείτε! Αθηνά Ωνάση: Η ζωή ''κόλαση'' πριν το διαζύγιό της!

Στο άρθρο 9 της ιδιόχειρης διαθήκης του Ωνάση τονίζεται ότι ο Σκορπιός ή θα μείνει στην οικογένειά του ή θα μεταβιβαστεί στο ελληνικό Δημόσιο, κλείνοντας οποιοδήποτε παράθυρο σε ενδεχόμενη πώληση. Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει εκείνος, αν οι κληρονόμοι του αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης των νήσων Σκορπιός και Σπάρτη (το ποσό της συντήρησής τους ανερχόταν την εποχή εκείνη σε 100.000 δολάρια ετησίως), τότε θα δωριστούν στην Ολυμπιακή Αεροπορία για χρήση τους από τους υπαλλήλους της ως τουριστικών θερέτρων και κυρίως ως τοποθεσιών παιδικών κατασκηνώσεων υπό την επωνυμία «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δωρεά υπόκειται και στον όρο ότι πριν καταλήξει ο Σκορπιός στην Ολυμπιακή Αεροπορία θα πρέπει πρώτα να προσφερθεί στο ελληνικό Δημόσιο:

«Θα προσφερθεί η νήσος Σκορπιός πρώτον και κατά προτίμησιν εις το Ελληνικό δημόσιον διά την χρήσιν ως θερέτρου του εκάστοτε αρχηγού του Ελληνικού κράτους, υπό τον όρον ότι το δημόσιον θα αναλάμβανε την συντήρησιν αυτού.

Εάν το δημόσιον αποδεχθεί την δωρεάν, τότε η νησίς Σπάρτη θα δωρηθεί εις την Ολυμπιακή Αεροπορίαν διά να χρησιμοποιηθεί ως θέρετρον του προσωπικού και ιδίως ως θερινή παιδική στέγη των τέκνων των. Εάν το δημόσιον αρνηθή την αποδοχή της δωρεάς του Σκορπιού, τότε αμφότεραι αι νησίδες Σπάρτη και Σκορπιός θα περιέλθουν στην κυριότητα της Ολυμπιακής αεροπορίας».

Αυτό είναι το σπίτι της! Είστε έτοιμοι να το δείτε;

Οπως χαρακτηριστικά τονίζει στο ίδιο άρθρο της διαθήκης του ο Αριστοτέλης Ωνάσης, εξαιρούνται από τη συγκεκριμένη δωρεά τα 30 στρέμματα στον Σκορπιό όπου φιλοξενούνται το παρεκκλήσιο και ο τάφος του γιου του Αλέξανδρου (λίγο αργότερα εκεί θα ταφεί ο ίδιος και το 1988 η κόρη του Χριστίνα).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες φήμες, οι οποίες όλο και περισσότερο πλέον θεωρούνται αληθινές, φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε η κατάλληλη νομική φόρμουλα που λύνει τα χέρια της Αθηνάς επιτρέποντας την πώληση του Σκορπιού σε άλλον ιδιοκτήτη πέραν της οικογένειας Ωνάση ή του ελληνικού Δημοσίου, όπως ήταν η ρητή επιθυμία του παππού της.

Πέρα από την ακίνητη περιουσία της η Αθηνά Ωνάση πούλησε στο παρελθόν πίνακες και κοσμήματα της μητέρας της. Ο οίκος Christie’s του Λονδίνου έβγαλε σε δημοπρασία περισσότερα από 40 δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια της μητέρας της -ανάμεσα στα οποία κι ένα περιδέραιο από ζαφείρια και διαμάντια Harry Winston- αλλά και τον σπάνιο Βούδα Faberge, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στα 440.000 δολάρια καθώς και πλήθος προσωπικών αντικειμένων της Χριστίνας Ωνάση αντί 4 εκατ. δολαρίων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share