Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάθαμε από που κατάγεται ο Νίκος Καρβέλας και πάθαμε σοκ!

Σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεται το χωριό του;

11 Νοεμβρίου 2019 11:12
Μάθαμε από που κατάγεται ο Νίκος Καρβέλας και πάθαμε σοκ!

Ο Νίκος Καρβέλας είναι Έλληνας συνθέτης, τραγουδιστής και συγγραφέας. Βέβαια μόλις μάθαμε για την καταγωγή του και που είναι το χωριό του πάθαμε σοκ! Θλίψη για Νίκο Καρβέλα - Αννίτα Πάνια: Η κοινή τραγωδία που ένωσε για πάντα!

Εσείς γνωρίζετε από που κατάγεται ο ταλαντούχος συνθέτης;

Έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο.

Έχει γράψει τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν οι : Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Λίτσα Διαμάντη κ.ά.

Η αλήθεια είναι ότι ο συνθέτης και τραγουδιστής, μπορεί να έχει γεννηθεί στον Πειραιά και να έχει μεγαλώσει στο Παλαιό Φάληρο, αλλά έχει καταγωγή από την Ασέα. Ε

ίναι γιος του ποιητή Λευτέρη Καρβέλα, ενώ το πατρικό του σπίτι είναι στην Ασέα, στη θέση «Ταμπουρα».

Στην οικογένεια του, σχεδόν όλοι, είναι καλλιτέχνες. Το παιδί του αδελφού του είναι εξαιρετικός κιθαρίστας και η πρώτη ξαδέρφη του, Δέσποινα Καρβέλα, είναι σκηνοθέτης.

Ο Νίκος Καρβέλας μάλιστα –πάντοτε αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- επισκέπτεται το χωριό όπου περνά ήσυχες στιγμές.

Σαν παιδί, ο Νίκος, περνούσε τα καλοκαίρια στην Ασέα και έχει πολλές παιδικές μνήμες από το χωριό.

Σπάνια φωτογραφία του Νίκου Καρβέλα όταν ντύθηκε γαμπρός!

Μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram η Άννα Βίσση. Πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις την είδαμε!!!

Αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα τστην Αννα Βίσση, ζητώντας από την ελληνίδα σταρ να διαλέξει φωτογραφίες και να κάνει το άλμπουμ της ζωή της. Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα.

Σε βιντεάκι που πόσταρε στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια έδειξε στην κάμερα μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα που ντύθηκε νυφούλα!

Την... αποκάλυψη από τα παλιά ανήρτησε με ένα post στον λογαριασμό της στο instagram η Άννα Βίσση όπου απεικονίζεται νύφη δίπλα στον Νίκο Καρβέλα.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 36 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου του 1983, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία!

Νίκος Καρβέλας: Πρώην και... νυν σε μια αγκαλιά! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Καρβέλας αλλά και οι πρώην του αγκαλιά! Αννίτα Πάνια και Άννα Βίσση σε φωτογραφία ντοκουμέντο που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι τρεις τους έκαναν βόλτα στην Κηφισιά για παγωτό, και δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Κάπου εκεί, ανάμεσα στο πλήθος η Άννα Βίσση ανεβάζει μια selfie αγκαλιά με την Αννίτα Πάνια και προκαλεί χαμό! Πίσω τους μάλιστα, αχνοφαίνεται ο Νίκος Καρβέλας. Ποια Πάνια και ποια Βίσση: Οι επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Νίκου Καρβέλα!

«Εμείς οι …πρώην, νυν και αεί… #friendships #family # @annita.pania#annavissi #annavissiofficial#fannatics #annavissifans#hangingout #newideas #newplans#stories #voltes #kifissia#icecreamlovers #notonadiet#lovefood #goingtobed #goodnight» έγραψε στην λεζάντα και τα likes πήραν «φωτιά»! Δείτε την:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share